Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ono nesta ocijenilo...
Ognjene duso, kako ide projekat cinjenja svega da ne bude nikako BiH i njenih institucija na nivou drzave? Kako to da nisi ostvario san o srpskom moru u Hrvatskoj majka mu stara? Uzimaj ti sine i dalje tu platu od 7000 KM od ovih levata u Sarajevu ali nemoj zaboraviti koja ti je glavna misija. Ti s Bosnom nemas nikakve veze - znas kako si i zasto dosao ovdje.
Vi ste bosnjaci sami sebi neprijatelji i ne izmisljajte ih. Zabluda je da je vama Dodik nesto ruzno ucinio. On vas je uvijek podjestio samo na realnost. Da BiH nije i nece nikada biti samo vasa. Da je BiH zadnjim ratom ustanovljena drugacije od onoga sto vam je obecano i da nikada ne moze biti kao u snovima. I ono sto je najvaznije kroz sve ovo vrijeme vi ste pokazali da ste ekstremni nacionalisti i sovinisti jer kolicina mrznje koju pokazujete prema jednom (a sve vise i prema drugom) narodu je neprihvatljiva i vraca vam se samo jos jacom izolacijom i frustracijama nacije u s\\cemu vam nema ravnoga. Eto to je kratka historija Bosnjacke politike i njenih posljedica u zadnjih 20-ak godina. Znam da volite istinu u oci ali za slucaj da se ponekada pof\\gledate u ogledalo nije lose imati kakav podsjetnik.
Ognjene kriza je od samog nastanka ove nakaradne tvorevine tj neuspjelog medjunarodnog experimenta zvanog \"jedinstvena P i H \" . Jedino moguce rijesenje ja Konfederacija sa tri nezavisne drzave ! Vukovi siti ,ovce na broju !
Drugovi Bosnjaci....sta vam ovo vasi rade. Rokaju vas ko zadnje levate. Brzom brzinom treba uputiti apel medjunarodnoj zajednici da se zaustavi najnoviji genocid unutar bosnjackih redova.
Sta kukas.Sada se bar zna ko je kriv za tu krizu i ko je krizu izazvao. Zlajoglu i njegovi kerberi. Na izborima ce platiti cijenu za ovaj kriminal. Sad vidim da je RS ipak puno bolje organizovan nego federacija.
srbi su vasa fiksacija vasa svijest i vasa podsvijest vas alter i vas super ego vi ste vise srbi od samih srba vi ste srbi i kada ste budni i kada sanjate
Mislim da treba pokrenuti islamsku revoluciju i rijesiti porbleme sa Srbicima i Rvaticima.
Eto ko mi ne znamo da je kriza ovdje otkad se rat zavrsio.. Je*o te ova drzava za pojedine ljude i njihove porodice i prijatelje...
vrijeme je da proglasite politicki bankrot
Ja ovih iz SDS-a. Misle da se bez njih i SDA-a ne može formirati vlast. E, pa gospodo, demokratija drugačije kaže...
@Ramo. a sta ce mu bosna kad ima svoju Srpsku !
Srbija drži bosanske pravoslavce kao taoce svojih unutrašnjih kriza
-Bosna je potrebna svima nama samo hajvanu ne ! -A taj hajvan je Dodik i njegova parohija.
Posrbica i pohrvata , te Bošnjaka. Izdaja ti slugo u DNK.
postaju svjesni činjenice da su pretjerali imaju fore do izbora da dokažu narodima Bosne i Hercegovine da su njihovi potezi ispravi i da je SDA ta koja koči napredak Bosne Lagumdžija i ekipa nemaju mnogo vremena ili će opet biti gubitnici izbora !!!