Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao su nam ameri kroz bina finu kasu skuhali. Danas vise nemozes unjeti sok od mame na avion ako zelis piti u avionu veg ga moras spremiti u prtljagu a kupiti sok od stjuardese! ;) Ameri svima pravila radi nase bezbjednosti a sami ne zele potpisati protiv globalnog zagadjivanja ili upptrebe nagaznih mina! Smijesno, zalosno i opasno.
e, sad mora pronaći neprijatelja. ako ga nema-treba ga izmisliti kao tito u zemane. nije ovo bez neke. iskustvo pokazuje da će najprije udariti tamo gdje ne treba da bi se zaštitili ovi koje bi morao
imali kakva grupa da zaposljava a ne samo ove koje trose uzalud budzetske pare
Ima li kakva udarna grupa protiv svih političara? Čisto da spasu državu a i ljude u njoj od tih govana. Nastavi li se ovako, neće ostat ništa ni od BiH ni od nas.