Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni stvarno misle da narod ništa ne konta! SDP-ovi ublehaši, fol oni hoće a oni drgi neće! Sram vas bilo... Pitam se šta će onaj ublehaš Fazlija na ovo reći ili Prročitati!
UTOPIJA koliko su korupcijom sadajashi samo stanova uzeli za svoje sinove kad se ozene !!!
A sad mi je jasno zasto radnici ne dobivaju plate u firmama.... to je nelegalna imovina, jer oni rade na crno, bez prijave....Zato im se i oduzima nelegalno stecena imovina....
Ja bacanja prasine u oci, to malo pred izbore, k'o oni se aktivirali protiv kriminala i korupcije, mrs u pm..
Idemo laganica prvo korupcija,sad nelegalna imovna,vidim SDA na koljenima...
Ma jok ! Vidim portire, recepcionariste, zapisnicare i slicne male ribe na koljenima a ovim krupnim stukama samo vrlo ugodnu i bezbriznu penziju
SVA NELEGALNA I LEGALNA IMOVINA BIT' ĆE POPISANA NA POPISU
Rodio se i zove se Nermin Nikšić. Prijedlog ovakvog zakona je vec krenuo od SDP-a, a to sto ostatak politicke scene ne prihvata jer se boji, to je druga priča.
bla,bla,bla,bla,bla,bla,....
Kad če te meni vratiti 500 duluna šume i 300 duluna zemlje što ste pokrali od mog djeda od kako ste osnovali Kraljevinu SHS pa navamo, majku lu vam lopovsku.
bravo,i meni krate malo manje,smecari smecarski