Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su ranih devedestei bosnjaci iz australije uzimali odmore i isli praviti ambasadu i ostale objekte,Kad su svoljim licnim donacijama kupili zemlju,napravili zgrde itd.. Tad nije smetalo nikome...Sto su muslimani ..a danas smetamo svima jer smo muslmani METAK ;KOLAC ;JASENEOVAC
Tako je,gos,Radmanovicu-i josh im trebash postaviti pitanje-koliko godina namjeravaju pred 11-i Juli da pripremaju ,MEZARE\"i iz kojih dijelova Federacije kako ,BI\"svijet shto ubjedljivije samo uvjerila u svoje lazne i prljave radnje-Pitam se dali iko te ,tabute pregleda,i koliko ih je potpuno praznih-ni broja im nema?????
Yebem te Nebojša u te uši pokemonske!!!
Jarani kozojebi,rahatlokumi-govnjari muamedovi.mozete samo da placete,rs zauvek,rs nezavisna,a vi trunite u svojoj dzamahiriji.
BiH: Državljani Srbije povezani sa vehabijama 21. maj 2010. 17:26 > 17:27 Državljani Srbije Jasmin Korać i Milutin Sretenović uhapšeni su danas na području Tuzle i dovode se u vezu sa članom vehabijskog pokreta u BiH Maksimom Božićem, koji koristi ime Abu Muhamed, nezvanično saznaje Srna. Portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić rekao je Srni da će nakon kriminalističke obrade biti odlučeno da li će uhapšena lica biti deportovana u Srbiji. Hašenje su, po nalogu Tužilaštva BiH, izveli pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu i Službe za poslove sa strancima BiH. Iz Tužilaštva BiH ranije je saopšteno da su na području Tuzle danas uhapšena dva državljanina Srbije koja su bliska vehabijskom pokretu i da se nad njima provodi policijska obrada. Prilikom hapšenja policija je kod njega pronašla naoružanje i eksploziv. ZASTO JE TUZILASTVO BIH-E NA CELU SA BARASINOM ODMAH ISPORUCILO OVE SRPSKE TERORISTE SRBIJI A NE SARAJEVU NA ISPITIVANJE?
POD HITNO SVI KOJI SE OSJECAJU BOSNOHERCEGOVCI, VOLE SVOJU DRZAVU I PRAVDU 11-ohg JULA GRADJANI TRAZITE DA SE GENOCIDNA TVOREVINA JAVNO PROGLASI \" GENOCITET ENTITET\" PRED SVIM DOMACIM I MEDJUNARODNIM INSTITTUCIJAMA! TRAZIT DA CIO SVIJET PROGLASI KGENOCIDNU TVOREVINU \"GENOCITET ENTITET\" NA 15-J GODIDNJICI GENOCIDA BOSNJACKIH CIVILA U SREBRENICI! \"\"\"PROCITATI TU DEKLARACIJU JAVNO U NEDJELJU PRED SVIMA KOJI SU DOSLI PRISUSTVOVAT UKOPAVANJU SREBRENICKIH ZRTVI! \"\"\" TRAZIT DA JE POTPISU SVI KOJI SMATRAJU DA GENOCIDNA TVOREVINA NEMA LEGALNOST POSOJANJA JER JE NASTALA NA GENOCUIDU! ZAHVALJUJEM SE AMBASADORU USA GOSPODINU CHARLSU ENGLISHU ZA SVU PODRSKU BOSNI I HERCEGOVINI! BiH-M VLADAJU DANAS MONSTRUMI SRBI KOJI TERORISU BOSNJAKE NA CELU SA NiKILOM SPIRICEM KOJI JE PRAVI TERORISTA SA ANOM TRISIC BABIC I MIJOM KRESICEM, DODIKOM I BARASINOM KOJI NE HAPSI SRPSKE RATNE ZLOCINCE MONSTRUME KO I NAJVECEG KRIMINALCA U BIH-I MILORADA DODIKA!
hebo li ti krmak tvoju krvolocnu mamu srpsku krvolocnu krmacu kad te rodi takvog krvolocnog monstruma grobara! radmanovic je krvolocni genocidni predstavnik jer je na celu onih koji su pou,bijali masakrirali 3 00 000 bosnjackih civila a istjerali 2 000 000! SRBIN=GENOCIDAS!
PA IDITE U AUSTRALSKU PUSTINJU I TAMO SA ABURIDJANIMA OBOLJEZAVAJTE SREBRENICU,KOLIKO GOD HOCETE! U PROSTORIJAMA AMBASADE ,NECEDA MOZE! MOZDA U CENIFI AKO PLATITE DOBRO!
Da je krsna slava sv Sisoja nebi bilo problema. hahaha
bosnjo/mosnjo moja,bukvo nedopravljena sto je medved ceso d.upe o nju.ne svirj k..cu,sateran si u torove,ako ti je siptar merilo kulture,nabijem ti familiju na bagremov kolac.
majcicu vam genocidasku na vrh raznja nabijem, davno sam je rekao - dobar vlah je samo onaj sto se na vrbi talaha.... REPUBLIC OF SRPSKA IS A GENOCIDE BIGGEST MONUMENT IN THE WORLD BOSNIAN SERB\'S AND SERBIANS ARE GENOCIDE NATION STOP THE SERBIAN TERRORISM ONCE AND FOR ALL TIME
Samo da vam keve spomenem, selam braco bivsa Turci zulumcari i njihovi podmatci!!! Iz majcice jedne jedine!!!
Vrati se korjenima i ti ces imati slavu
@Ndimak, nema razlike izmedju vas i Siptara. Ista ste stoka.
Ovde u Bosni će vazda biti gnjavaže sve dok tu vlašisku stoku ne sataremo po uzoru na kulturne i napredne narode kao što su Slovenci, Hrvati, Albanci, Makedonci, Crnogorci. Oni nemaju problema sa genocidašima, ugledajmo se u njih.