Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoguce da su dobre bosnje drzale ikoga u logorima. Nesto pricate srbima i hrvatima a vi ispadate mnogo vise pod uticajem SDA propagande. Licno sam znao nekolicinu koja se nikad nije vratila iz tih kako kazete \"virtuelnih\" logora. Hajd sad brzo sakrijte podatke i spominjite Srebrenicu i logore barem 10 puta dnevno kako bi opet ispali branioci i osteceni. Sto se mene tice neka pohapse sve srbe i hravate koji su drzali bosnjake u logorima. Ali kad dodje do bosnjacke istine onda svi oni koji su bili za \"istinu i pravdu\" okrenu misljenje za 180 stepeni. Procitani ste odavno.
zasto je ovaj slucaj pred tamo nekim, tzv. Kantonalnim Sudom a ne u HAG-u
pa dje su te zrtve srpskih logorasa?nigdje ih niko ne spominje nit cuje?vidite kak se tuzi?neki znaju virtualnim logorima tuzit dok pojedini sa svim dokazima i zrtvama ne smiju mrdnut zahvaljujuci se pojedinim politicarima jer npr tihic kaze zrtvama radit ovo one ce radit a za to vrijeme srbija gradi svoju veliku srbiju
Izvjesni Dukić pominje 536 (petstotridesetšest)logora za Srbe,pa to je čista šega,pa ta cifra govori da je ta organizacija na čelu sa dukićem sama sebi cilj. @Dukić Da nabrojim logore za Bošnjake Muslimane i ostale nesrbe,dakle logori DOKAZANI na ovozemaljskim sudovima: keraterm,trnopolj,manjača,luka Brčko,sušica... to su logori a ne nekih 536 virtualnih logora.
U 536 objekata visoke \"B\" kategorije bilo je smješćano još neutvrđen broj osoba srpske nacionalnosti. O njima je brinulo čak 22167 lica Bošnjačke i Hrvatske nacionalnosti. Radi se o većem broju konobara, kuhara, sobarica i ostalog tehničkog osoblja koje je činjelo sve što him je bilo u mogućnosti da se spomenute (mamu im spomenem) osobe srpske nacionalnosti osjećaju što ugodnije. I sad se žale. A mamu him, pobjegli su a nisu platili za boravak i sad će sindikat ovih 22167 da hin tuži. Ćeraćemo se do Haga!
svaka cast jos malo ce bosnjacke mrtve zrtve postat srbi na papiru,hahahaha
Branislave povuci me za tuki i ostali logorasi porsbice ....
Samo protiv 22 167 lica ... Malo brate Branislave..Pojacaj cifru da proces karace traje.