Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca pa ima dosta slika
@Mostarac Još nije bilo ni prijenosa nikakvog, toliko o hercegovcima i šupcima nezasitnim kojim je lova bitnija od svega! Nedolazio vam niko više dok god ste tako pohlepni!
čuj javila Anadolija... a šta, našim vrijednim novinarima vruće bilo otić poslikat? jaah, težak je hljeb danšnji..
Kako je moguce da obicno fizicko lice privatizira stari most i naplacuje karte od 5 KM za gledanje skokova? Mostari se vode kao neprofitna grupa a to je jasno sta znaci. Ovdje trba financijska policija doci i pozatvarat ove lopuze sto zarađuju i ne placaju porez na prihod drzavi. A jos k tome okupirali su nesto sto je javno. Otkad je Stari Most privatiziran?
Nije moguće da je Listo pobijedio :) Ovi skokovi su postali veća šprdnja od eurosonga
Ovako bilo neki dan u muslimanskom Gradu Višegradu...
Pa eto p.i.p.o ti je rekao da ga je pobjedjivao Haris Dzemat.
Sta je Mostar bez Starog, Emine i Veleža :)
Jeli ikad iko drugi pobjedio sem ovog Liste ?
JA LIJE PO G ST ARO G MUS LIMA NSK OG OS MAN LIJS KOG M OS TA
Lako mu je kad nema Dzemata..