Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa četvrtina države za narod kojeg je pola u ovoj državi nije neki uspjeh. Al dobili ste LOJANOVIĆE, oni će vas spasiti oz galamgumdžijinu pomoć. NEPROCJENJIVO AAAAAHAHAHAHA HHAHAAHAHAHHAHAHAHA AAAAAHAHAHAHA HHAHAAHAHAHHAHAHAHA AAAAAHAHAHAHA HHAHAAHAHAHHAHAHAHA AAAAAHAHAHAHA HHAHAAHAHAHHAHAHAHA HAHA AAAAAHAHAHAHA HHAHAAHAHAHHAHAHAHAAAAAAHAHAHAHA HHAHAAHAHAHHAHAHAHAAAAAAHAHAHAHA HHAHAAHAHAHHAHAHAHA AAAAAHAHAHAHA HHAHAAHAHAHHAHAHAHAAAAAAHAHAHAHA HHAHAAHAHAHHAHAHAHA AAAAAHAHAHAHA HHAHAAHAHAHHAHAHAHA HAHAHA AAAAAHAHAHAHA HHAHAAHAHAHHAHAHAHAAAAAAHAHAHAHA HHAHAAHAHAHHAHAHAHA AAAAAHAHAHAHA HHAHAAHAHAHHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAH HAHAH AAAAAHAHAHAHA HHAHAAHAHAHHAHAHAHA AAAAAHAHAHAHA HHAHAAHAHAHHAHAHAHAAAAAAHAHAHAHA HHAHAAHAHAHHAHAHAHAAAAAAHAHAHAHA HHAHAAHAHAHHAHAHAHA AAAAAHAHAHAHA HHAHAAHAHAHHAHAHAHA AAAAAHAHAHAHA HHAHAAHAHAHHAHAHAHA AAAAAHAHAHAHA HHAHAAHAHAHHAHAHAHA HAAAAAAHAHAHAHAHAHA AAAAAHAHAHAHA HHAHAAHAHAHHAHAHAHA AAAAAHAHAHAHA HHAHAAHAHAHHAHAHAHA AAAAAHAHAHAHA iih
Ma ko je ono p.o.u.b.i.j.a.o Hrvate koje danas iskopavaju u Bugojnu? Nije valjda slavna Armija BiH, koja nije u.b.ij.a.l.a civile i palila crkve??? Stoko fašistička zatucana, hebo vas Zlajoglu u pedu, a s njim i B. Alija, Jurišić i ostali lojanovići i alijanovići, zločinačka bagro, doći će sve na naplatu!
kako god okreneš ne može biti gore od 24% poflautiraj ga poskoklija
a jeli bilo kakvije karti ili ti zemljovida ?????
jurisic nije sa sirokog, a izrodi lojanovici su cisti dokaz da u svakom zitu ima kukolja. Ali salu na stranu, zapamti sto sam ti rekao za ljubica. Bosnjacki ekstremisti su svojim postupcima u njemu stekli velikog neprijatelja. Pretvorili su jednog mirnog sarajevskog doktora u ultradesnicara. Nitko, pa ni on nije savršen ali je u tvrdoglavosti magare sića prema njemu.
Nece ljubić ali hoće lijanovići i jurišići -ps odakle su oni?
@zna se Ljubić je sa širokog i neće prodati svoj narod, kao što st vi to stolećima radili. Kriminalce lojanoviće vam prepuštamo, dobro vam se uklapaju.
Ma ko je to p.o.u.b.i.j.a.o Hrvate? Nije valjda slavna Armija BiH, koja nije u.b.ij.a.l.a civile i palila crkve??? Stoko fašistička zatucana, hebo vas Zlajoglu u pedu, a s njim i B. Alija, Jurišić i ostali lojanovići i alijanovići, zločinačka bagro, doći će sve na naplatu!
Je li Dodik biona konferenciji? Karadzic je bio opravdano odsutan.