Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadne stranke gdje je salem haliliovic sekretar.Prije 10god.uzaimao robu po prodavnicama u Gorazdu i nikad nebi placao.Harise nasta ti je pala stranka ja bi da sam na tvom mjestu je ukinuo da te vise ne brukaju.
Ovo je stranka koja samo trazi pare za svoje clanove, apsolutni prvaci u uzimanju budzetskih para za sebe. Bilo bi dobro da vise ne postoje. Mi borci vise im nikada necemo vjeovati.
Ko vas šta pita?
Ovi ljudi su politicki mrtvi i totalno nebitni
Zasto ne prenesete vijest da Medzlis IZ Bugojno traze da se na Bozicnom sajmu, koji organizira Matica hrvatska u Bugojnu ne toci kuhano vino jer to "vrijedja vjernike" i jer bi moglo doci do "neprijatnosti i sukoba"?
Šta je sa branama na Neretvi po slobodnoj nagodbi, bez prisustva javnosti !
Đe je održana, JEL U KOMBIJU ?
"Održana sjednica Glavnog odbora Stranke za BiH" A kao da nije hihihihihihihihi
Jadni Mostarci oni najgore zavrsise, hem sto ispadose ko "crnci" hem ih SDA odbranila.