Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...sad fino uzmi text , umjesto srba napisi Bosnjaci , Mostar zamjeni za Trebinje ,Banja Luku i sve opstine redom gdje su srbi vecina , i dobices tekst vise zurnalisticke vrijednosti . Pejanovic i njemu slicni nek´ okace macku o rep sve te zakljucke ----
Jebo ih i Mirko i Ratko Pejanović
Trebo je alija nastaviti odbranu bosne i osloboditi cijelu bosnu kao gotovina. Ali, ne alija je iz straha od amerike i evrope ili iz nekog drugog razloga (ne znam kojega,vjerovatno financiskog) pristao da potpise dejton i ime REPUBLIKA srpska. svaka budala zna sta znaci repubika i cemu to vodi. entita a i entit b bi bio dosta, i odmah policiju, vojksku i sve uzeti. Eto sad na svakom koraku se neki bune i traze neka prava. Ali 2 plana jos postoje: Preko noci sve srbe lijepo ocisti bez ubijanja u srbiju ili kao albanci na kosovu pa 4 djece praviti (malo tesko samo tu djecu hraniti bez posla) :) i napraviti u BiH 90% Bosnjaka :)
Za potpisivanje Dejtona je kriv Holbrooke