Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imam dva pitanja za cuplova 1. po kom osnovu je sestra harisa silajdzica dobila stan? 2. kako s epreziva sehidska porodica koja je izbacena na ulicu da bise ona uselila? molim cuplova za posten i iskren odgovor....
Toliko vas je bilo da nema foto galerije mwhahahahahahaha DOLE HARIS I NJEGOVI LOPOVI :P
u pravu si, dosta je, ovo ne vodi ničemu
Prpa a... Valja ici lezati... Jesil neki Hecin, jel ti Heco nesto bez tendera dao... Haj sada ozbiljno, pa kako ih mozes podrzavati (osim ako se nisi okoristio od njih, tada shvatam)? Pa jel vidis sta su uradili od drzave, jel vidis dokle je ovo doslo, jel vidis da narod nema sta jesti? Nije demagogija, nego fakat je tako. Ako to ne viditie, opet ste zasluzili da niko za vas ne glasa! TOLIKO!
tako je, među narod, pa da čujemo ko kako i o kome priča, a ne iz kabineta pisati komentare. volio bih sjediti s tobom 1 na 1 baš kao i na ovom portalu, danas i sutra nakon izbora, jedino što neću moći jeste odgovor na nekulturu, za ostalo nisi dorasto ni polit na noge!
[email protected] - jedini covjek koji nesto pozitivno pise u vezi prljavog Hareta i njegove stranke ZaBiHnamGA Koja si ti dilajla... A moza licno Heco uzme pa kuca komentare hahahahahaha (ne bi me cudilo) jer stvarno ne znam ko ce vise glasati za njih, osi tih LOPOVA na listama HAHAHAHAHAHAHA smijeh vlikim slovima!
E moj zaludjenice iz stranke ZaGraBiH! Tacno je vidjet cemo rezultate, a kako bi volio da sjedis pored mene tada! Ili pored Jate, pa da zajedno placete. Samo ovaj puta nece biti radosnice, nego suze zbog tuge! Pa zar tebi nije jasno sta je stranka zaGraBiH uradila, da nas je unazadila 20 godina, da se od Hariza samo cuje demagogija, da je legalizirao policiju RS, da je stvorio Dodika, da se samo prica u razilazenju sa BiH a on nam obecao 100% i ukidanje RS-a. A o kriminalu da ne govorim. TO svi vec znaju, sako ste krali na sve strane! Kako te nije stid pripadati toj zlocinacko-mafijaskoj organizaciji??!?
crvendačiću sačekaj još malo pa ćemo vidjeti koliko to ljudi u stroju ima Haris, jer taj smijeh ćeš zamijeniti plačom, gorkim, jadnim, tužnim, razočaravajućim i bijednim plačom, crvendačiću!
gdje su slike sa skupa da vidimo koliko ih je bilo...hahhahahah kao neku vecera u Velesicima...haris se zijanio kad je izasao pred 5 ljudi..hahahahaah....:)
SBiH donosi investicije, donosi poslove, donosi izvjesniju budućnost, nema podignutih prijava od tužilaštava,nisu teniseri,a da znaju \"igrat\" vodit politiku pokazuju ovi iz manjeg entiteta. A dr Haris je drugi svijet za vas, zato će biti opet u Predsjedništvu i braniti i voditi našu Bosnu!
ja vam price... proslo je i vase jos vas ove izbore slusamo, i lagano se selite u zaborav dj.ubr.ad pokvarena i stranka ZaGraBiH
da se malo potrude pa posalju saopstenje, mozda bi i bilo objavljeno. ako pogledas, ova vijest je od federalne novinske agencije...
Bio je veceras organizovan sa strane Stranke Kokuza, ali Sarajevo-X kao i ostale BiH Medija smatra Batka i njegove podrzace nepostojecim. Nemam rijeci za opisati tu sramotu.