Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva vrućina ba? Ko je ba Gadžo? Nije ni familiju uspio okupit
sve su ovo igre bez granica jedni su za ovo drugi za ono a pojedinci i jednih i drugih nas uzimaju lopatom ma kakva lopata rovokopačem, ja sam uvijek za to da ako se nešto kritikuje ponudi i riješenje odnosno alternativa za nešto. Ovi radnici se nisu bunili kad su u ratu bili namjenska industrija i dobijali dobre pakete hrane ni kad su izdavali sobe UN i drugim svjetskim medijskim i humanitarnim probisvjetima, treba znati da je lopta okrugla i da uvijek treba misliti na neki lošiji scenarij od trenutnog danas su BH Telecom EP BiH i ministarstva pojam dobrog življenja, a sutra samo dragi Bog zna možda će sutra biti pojam življenja pijace ili pozorište ili kino. Mi neznamo ništa (ljudi) ali trebamo biti zadovoljnji onim što imamo.U ratu je bilo dobro namjenskoj industriji (imali pakete , nisu išli na liniju , a imaju beneficije kao i borac na liniji); poslije rata do 1999 privatni sektor je bio bum ali i vojska (odnosno pripadnost vojsci); pa bankarski sektor i naftni distributeri
Trebale bi ovakve grupice okupljati svakog mijeseca pa neka imenuju i smijenju vlade KAKO IM SE QURAC DIGNE,,:))) Iz
SDP JE NA VLASTI DUGO GODINA BIO U TUZLI I OTADA JE POČELO UNIŠTAVANJE PREDUZEĆA U TUZLI,I NIKO SE NIJE ŽALIO.SAD KADA JE REFORMSKA STRANKA SDA DOŠLA NA VLAST,KOJA HOĆE DA SPRIJEČI DALJE URUŠAVANJE TUZLANSKOG KANTONA,A SAMIM TIME I PENZIONOG SISTEMA ODMAH PROTESTI.KOMUNJARE PRAVE HAOS U DRŽAVI KAKO BI PRIKRILE SVOJ VIŠEGODIŠNJI KRIMINAL.
pa vidiš da se udružuju Komšić,Nikšić i šćepo ,sada valja ljude izvesti na ulicu i haos napraviti u državi.
Takvi kao što si ti, misle što imaju muslimansko ime da su "SUPER BOŠNJACI", a kradete ovu državu i narod punih 25 godina. Providan si prijatelju ko "izvorska voda". Trebao si staviti nadimak SUPER SDA-ovac.
Preseravanje iz dosade.
Džaba ste palili.
u jbm ti narod na čevljanovićima se skupi 50 000 a ovdje 50 ili smo ludi ili nam je dobro ovako
Bez sumnje je ovo prvo. No ponajvise GLUPI.
Tuzlanska omladina je uvijek bila samo jaka na jeziku! Cast izuzecima ali malo ih je...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nazalost, pojedinac poput Gadze je nemocan u odnosu na sistem, vlast je vrlo mocna masinerija.
Alene Gadžo nedaj se!!!!