Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo! Sada će se još bolje skrivati tajne- Tužitelj i sudac ista bagra. Prevarama i pretvorbama neće biti kraja, sada su se tek pokazali. Nikada dokaza za lopovluke. Kuka + motika = pravda!
"Prema izmjenama ovog zakona, sankcije u vezi sa sukobom interesa su obustava isplate dijela neto mjesečne plaće, koja može iznositi i do 50 posto neto plaće, prijedlog za razrješenje dužnosti i poziv na davanje ostavke". Znači nema zabrane obavljanja funkcija i slično. E jesu dogovorili sankcije u p...u materinu. I to je ta socijaldemokratija na djelu (SDP i SNSD) mogu da rade šta hoće, a ovi će im "uputiti poziv" na davanje ostavke i valjda im udariti na obraz, šta li? E stoko bezobrazna...
E hajde SDA, sad reci vitalni nacionalni interes mamu vam *** hitleristicku!
Vazno je da svaki ministar ima laptop.
Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sukobu interesa u institucijama vlasti BiH dio je paketa zakona koji su usuglasili SDP-e i SNSD-e, a koji su podržale ostale stranke vladajuće koalicije. Svaka cast za dogovore,zna se koji ljudi rade,a ko zabusava.
Svakako da se trebala skinuti nadleznost s CIK-a, ali nadam se da ce nova komisija moci realno donositi odluke i da ce moci izaci na kraj sa svim problemima...
Nadaj se, nadaj. I ja se nadam.
ima pomaka u nasoj drzavi, svaka cast
Svakako da s