Viši sud u Velikoj Britaniji
0
Odluka o zahtjevu za puštanje Ganića 11. marta
Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
B I H 4 N E V E R !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Glavnu odgovornost za smrt JNA vojnika snosi Kukanjac i rukovodstvo JNA u Beogradu. Kukanjac je mogao na vrijeme povuci JNA vojsku iz Sarajeva odnosno onog dana kada je Republika Bosna i Hercegovina proglasila nezavisnost. Od toga dana JNA je strana okupatorska vojska na tlu drzave Republike Bosne i Hercegovine. Skladiste oruzja u Fateticima je pripadalo TO. A Kukanjac je podjelio oruzje iz Faletica chetnicima prije rata. To oruzje je odvezeno na Pale. JNA je divljacki bacala granate na grad i terorisala stanovistvo. Cilj JNA je bio da zauzme drzavne institucije i Presjednistvo. JNA vojska je bila neprijateljska i cetnicka grupa, to treba rec i pokazat!
TREBA POD HITNO PROVJERIT KAKVU JE ULOGU ODIGRALA AMBASADORKA BIH-E U LONDONU?!!!! ONA JE PRISUSTVOVALA HAPSENJU BOLJE RECENO KIDNAPINGU EJUPA GANICA NA AERODROMU U LONDONU I TO SE KRILO DO JUCE????? STA JE OVDJE U PITANJU? NEPRIJATELJSKA IZDAJA I KOORDINACIJA JEREMICA, TADICA, AMBASADORKE BiH-E i INTERPOLA ZA KINDAMPING I TORTURU, IZLOACIJU I OMALOZAVANJE EJUPA GANICA?! KAD JE MOGLA AMBASADORKA (GENOCIDASICA) DA ODE I POSJETI GANICA U SRIJEDU ONA TO NIJE URADILA! ZASTO??? ZNACI DA ONA LICNO IMA UMIJESANE PRSTE U OVOM NEPRAVEDNOM, SRAMNOM KIDNAPNGU GANICA!!! JEDNA BOSNO I HERCEGOVINO STA TI RADE SRBIJA, ENGLESKA, FRANCUSKA, RUSIJA, EU-A, DOMACE IZDAJICE I SPIJUNI KOJE JE SRBIJA PLACIRALA ZA PONOVNU AGRESIJU NA BIH-U!!!
OCITO JE DA JE AMBASADORKA BH-E U LONDONU NEKOMPETANTNA I NEZAINTERESOVANA OD POCETKA DA SE EJUP GANIC OSLOBODI OD TORTURE I KIDNAPINGA! PRISUSTVOVAT KIDNAPINGU I NE PROTIVIT SE I SUTJET O TOME!!!!- NE DOC U SRIJEDU \" NE VRIJEME ZA POSJETU\" ITD SAMO POKAZUJE NJENU ULOGU U HAPSENJU EJUPA GANICA! JASNO!
smrt bosnjackim islamofasistima !
http:// tm87-breza.com.ba/
@Sudija i @Ustav 2010...Evo ovako, po jedan litar svjeze mokrace popiti prije spavanja, ne na ex, polako u vremenskim razmacima od po 5 minuta, poslije toga upalite Radovanov pornic i gledajte dok ne zaspete. Sutra ce vam sve biti puno jasnije. AKo nemate svoju mokracu, dakle ako ne mozete trenutno da se pomokrite ili ste to prije par minuta uradili moze i pisaca od babe i djeda nema veze, sto smrdljivija to bolja. Ne prati zube!
SVE LOJAVCE HUMANIM PUTEM PRESELITI U INDIJANSKE REZERVATE.
NIIŠTA SE NESIKIRAJTE, UZEĆU JA MJERU TOME ISLAMSKO - FUNDAMENTALISTIČKO- TERORISTIČKOM VOĐI. NEĆE MENI LOJAVE POTURICE ZAGAĐIVATI ZAPADNU EUROPU. KAZNIT ĆU JA NJEGA SMRTNOM KAZNOM ... KAMENOVANJEM.
Nek istune u zatvoru, ovaj jado sandzacki jedan od najvecih ratnih profitera, djelo prepoznatljivo \"Enes iz stranke\" a lik tj lice ogleda se u viletini u koju je skrhano more nasih invalidnina i penzija. Mater mu j.... Njemu treba dati samo jednu veliku kur... da ima prof.dr da se igra u zatvoru. Ne gumo ga ni nacrtanog.... Volim Bosnu svim srcem i dusom ali ovaj je i njemu slicni su gori od svih onih preko Drine. Uostalom i treba da bude izrucen njima pa bre ono je srbijanac rodjeni...
lepo pricas o svom sunarodnjaku sandzi. ovdje ko god kaze nesto protiv kriminalaca poput ganica, ne pricam o ratnim zlocinima da se razumijemo, nego o tome kako je kupio vilu u centru sarajeva za 14000 km, a usput srbina istjero iz iste, odma je cetnik, peta kolona, komunjara... e pa ne ide to tako. i treba nam tako kad nam danasnje borce predstavljaju Gasiji ispred zelenih beretki, Ganici na prvim linijama, izetbegovici i ostali... pa od njih covjek nije mogo uzet pusku da brani ovu drzavu koliko su se gurali da idu na liniju.
Džaba vam blebetanja muje Ganići ide za Beograd.
Ganicu bi bolje bilo da se sam branio nego sto mu je odbranu organizovao ovaj balavac Arnaut...diplomatija nam je katastrofa. Pa Hasim Taci i Ramis Haradinaj su bili uhapseni od strane Bugarske, Svice i Francuske, te odmah pusteni bez obzira na srpski zahtjev za izrucenjem...
@ALBAŠSVE pametnjakovicu, Ganic je obrzaovan cojk, doktoriro na americkom faksu, pogledaj wikipediju mala pa ces skontati... danas svaka mrcina moze imati misljenje i bubati suplju, bas kao i ti princezo ALBAŠSVE. sta uradi zapad, svaki i malo obraozvan insan postade fahman za sve pa cak i ovaj kozarski politicar ALBAŠSVE ... sidzi sa tog svog merdzana i uzjasi dzogana, dzogo moj... vozdra i obrazuje se balkane balkane balkane moj
Za sa koji se prvi javio. Mamu ti ofucanu jebem. Vidim zivot ti je dosadan ljago smrdljiva objesi se i svi oni koji misle da ovo nije najvaznija vijest sto se desava sa Gsp. Ganic. Za malena .. Svaka cast vidi se da ste pametna osoba koja je odgajana na zdravom putu. Za gsp. Ganica. Veliki covjece sve najlepse u zivotu. Vi ste jedan Demokrata i nezasluzujete da budete pritvoreni nigdje na ovome svijetu. Vama gsp. Ganic treba da se daje pocast ma gdje bili u svijetu. Zato jer ste se demokratski stavili za narod negledajuci na naciju, kao sto su to gledali oni koji te sada prozibaju, a to su genocidna srbija i neke zapadne sile. Smrt fasistima Sloboda Demokratima. Ganic na Slobodu, a fasisti u zemlju. Zivio Demokrata Ganic i puno zdravlja.