Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....nema vam vise Slobe a mi smo sada naoruzani do zuba jer oruzije nikad nismo ni predavali samo ono zastarjelo da zamazemo sforu oci
Ista stvar se ponavlja i od 1991.godine. Trazite s.ukob.e, inicirate sukob, dobijete sto zasluzujete ionda udri u kuknjavu. Uzas!
KOJA TO DRZAVA UNISTAVA SVOJE NAORUZAVANJE? SRBIJA, HRVATSKA? NE NECE NAS OPET KLAT I NAPRAVIT AGRESIJU SRBIJA, BOSNA I HERCEGOVINA NECE VISE BITI GOLORUKA! NEK TRAZE OD FASISTICKOG VAMPIRA SRBIJE DA UNISTI SVOJE ORUZJE!!! SRBIJA JE NAPRAVILA GENOCID NAD BOSNJACKIM NARODOM I NAPALA NEZAVISNU DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU!!!!NEK NJU RAZORUZAJU! BOSNU I HERCEGOVINU NECE!
E moj @BUUU kad bi ti znao koliko takvi kao ti stetite Bosni i Hercegovini i jacate Republiku Srpsku, nebi se vise nikad javio. Sada je valjda ocito da se Srbi nisu organizovali da bi im sljedila nova 1941. samo pedeset godina poslje. Da nije bilo VRS u BiH srpsko uvo nebi ostalo, ali sa takvim se moze razgovarati samo putem oruzja.
bosna i hercegovina je diktatura u kojoj vladaju genocidasi srbi, srbija, engleska i francuska!!! bosnjaci su postali jedna mizerija i robovi na svakom nivou, svaka kljucna mjesta u stranim i domacim institucijama imaju srbi, to je vise nego propast za bosnu i hercegovinu jer neprijatelji i rusitelji bosne i hercegovine upravljaju policijom,sipom, ministarstvima,sudom, ekonomijom itd.;..katastofa poslije svega sta se djesilo bosni i hercegovini, da je onaj koji te do juce klao danas odlucuje i prestavlja tvoju zemlju koju polako al sigurno rusi a ti za to vrijeme spavaj i ne pitaj se zasto su genocidasi ti koji ce sutra doc u tvoju kucu da te hapsi i lazno optuzi!!!
NEMA POTEBE UNISTAVATI KAD CE SE SAD NA PROLJECE ISKORISTITI U DOBRE SVRHE - OSLOBODJENJE BOSNE I HERCEGOVINE I PROTJERIVANJE STRANIH DRZAVALJANA TZV. BOS. SRBA U NJIHOVU TZV. MATICNU DRZAVU SRBIJU... SVAKO NA SVOJE, OKO ZA OKO, GENOCID ZA GENOCID
Uništit čemo mi tebe i tvoj genocidni tvor i tvoje genocidaše