Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fotelju je izgubio Mehmed da je izgubio Slavko ili Jure bilo bi pozitivno za citavu Bosnu i region
@ \"X\" -MEHMED AGOVIĆ JE NOVINARSKI AJNŠTAJN ZA GOVNA SA \"RTRS\" KOJA JE JEDNO VEEELIKO GOVNO OD TELEVIZIJE, A NJU DANAS (RTRS) NI ČETNICI NE GLEDAJU. \"HRT\" TJ. HRVATSKA TELEVIZIJA JE UBJEDLJIVO NAJGLEDANIJA U BOSNI I HERCEGOVINI, A VALA I S RAZLOGOM, JER JE I NEJKVALITETNIJA I IMA VRHUNSKI PROGRAM + NIJE OPTEREĆENA NACIONALIZMOM I ŠOVINIZMOM. DRUGA PO GLEDANOSTI U BIH JE \"FEDERALNA\" TV. MENI LIČNO SE NEŠTO I NE SVIĐA, ALI IMA PAR EMISIJA NPR \"60 MINUTA\" SA BAKIROM, KOJA PRCA MAMICE SVIM SMRDLJIVIM POLITIČARIMA U BOSNI I HERCEGOVINI. OVO SU ČINJENICE, A NAJGORE GOVNO OD TV-A JE PONAVLJAM- \"RTRS\"... TOTALNI AMATERI I SMRADOVI!!!
Nevjerovatno koliko jeonaj švercer iz Laktaša destruktivan. Pitanje za njegove obožavaoce: Štaj bolje u RS pa i čitavoj BiH kako je on na vlasti? Penzije, plate, zaposlenost, stotine km autoputeva, ...? Kada su u pitanju \"bošnjački\" političari, dragi moji vi ste baš ono najgore što je moglo potrefiti ovaj narod, nepotizam (\"neka je begasto pa bilo i budalasto\", koripcija i mito (\"IMT-ima li mene tu\"), tehnokratija i nseposobnost (\"novi načelnik ubrzano završava fakultet\"),...
sto je ne nazovete BOSNJACKA MUSLIMANSKA TELEVIZIJA i onda ko i dosada sami postavljate direktore...koji kurac SRBI i HRVATI sjede u upravnom odboru..normalno da ce glasati suprotno..