Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suplja. Pa 95% tih kesa zavrsava tako sto se U NJIH odlaze smece. Pa puno je veci problem odlaganje cvrstog otpada pored rijeka, nego sto su kese problem. Ovo meni najvise lici na lobiranje trgovaca da na jeftin fol izbijiu davanje besplatnih plasticnih kesa. Plus sto ce povecati promet kesa za smece. A sve lafo borba ze ekologiju. Iskreno, ja se ne sjecam kada sam zadnji put vidio kesu na javnom mjestu. A gledajuci trzne centre... na desetine hiljada ih dnevno izadje. Zakljucak: pa problem je onaj idiot koji ih baca. I ako na Treskavici nadjes plasticnu kesu danas, naci ces je i sutra, jer je idiot sendvic na planinu i donio zamotan u kesi, a ne u cekeru.
nek uvedu i povratnu naknadu na plasticne boce od npr 0,20 feninga po boci ko sto je svugdje u svijetu pa da narod prestane prositi...
Kad je kesa bila pojam. \"Hajmo žene kesaaa kessaaa vamo ! ! !\" (pamtim taj glas, još kao dijete sa pijace preko puta VIjećnice :)
davno ste to trebali uvesti a ne otkrivati toplu vodu sve kesice izvan upotrebe...ako ko hoce neka kupi onu veliku jaču kesu...al zato i neka bude 0,5 KM...pa vidjet cete kako ce svi od kuce nositi u djepu kesu kad treba sta kupovati ili imati u autu uvijek spremnu... ...Nijemci recimo nikad nisu cekere izbacili iz mode...a eto sta su nijemci a sta mi fol glumimo šminku :-))) a koza nam pase 200 metara od predsjedništva :-D
Ma vala nek donesu. Barem kasirke vise nece morati sakrivati kese ispod pulta :D