(Ras)formiranje vlasti u BiH
0
Odluka Komisije: Kukić ostao bez podrške
Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pojednostavite, sve nacističke stranke su glasale protiv.....ha ja
Dobar i pošten ne može proći.
hdz i hdz1990 ok? dalje
Moze bit mami i tati predsjedavajući hahaha
jednostavno pitanje za velikobošnjačke fašiste: što to znači nacionalizam i koje su to nacionalističke stranke u BiH i zašto? MOLIM ODGOVOR SMRT FAŠIZMU SLOBODA HRVATIMA
Stranka Harisa Silajdzica opet predje na stranu RAZBIJACA BIH.
Podrzavam Realnost. Borjanu Kristo ni za zivu glavu. Svakako nam je drzava u hurcu i sa njom i bez nje.
Neka bude premijer Pape Susic, MVP DJ Eko, MObrane E. Sphic, a za ostalo be zaboli Salko Kurc.ic
Da sam na mjestu SDP ne bih ni za Borjanu Kristo nikada glasao, pa makar ne imali vlasti nikako na drzavnom nivou. Nece nacionalisti diktirati ko ce biti na vlasti ili ne !
cemu sluzi ova komisija ako odluka nije obavezujuca?
Slavko Balijo ostani kod svoju turaka u Turkanstanu
Sta ovaj Kuki oce moze samo tati i mami biti presjednik,hahha jesu Balja mislili da cu ga nema uvaliti ko sto Sejdu Komsica
Ovako sad može ići u nedogled, drugog nekog će kandidati blokirati neke druge stranke i td. i td. Jadan naš narod!!! Nema poštenom čovjeku u ovoj zemlji na zelenu granu! Sramota i sramota!
Majmune BošnjoKilla, Dabogda ti rat u kucu upao majmune kretenski. Pa uzivaj u njemu do mile volje. Hajvanu.
Samo glup covjek ili provokator je mogao ovog covjeka gurnuti u nemogucu misiju. Kukicu, zahvali svom lideru Zlagumdzijia (zvani \"JA pa JA\") sto si ispao bekan. SIlom se kao sto vidite ne moze dovijeka.
heh, pa svaka batina ima dva kraja. spiric je 20 puta bolji od kristo na ovoj poziciji. tehnicki mandat je moguc je i do 2014. bitno je da ste vi i hrvati zabrinuti za opstanak bosne.
@BIH100% Ako te bole krsta, idi doktoru, liječi se...