Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i treba da bude zatvoren. Sada u svakoj vukoj.ebini ima fakultet, a akademski građani nepismeniji nego njihovi preci 1945. napraviti nekoliko kvalitetnih Univerziteta i odškolovati mali, ali kvalitetni kadar, a ne ovako da djeca koja u srednjoj idu na popravni upišu ekonomiju, pravo ili neki sličan faks.
Jeftinije je tih par studenata poslati u Sarajevo,da tamo zavrse,nego odrzavati u zivotu jednu cijelu instituciju koja je planirana samo da vrati mlade u Srebrenicu, a oni i koji studiraju tamo,ionako ne zive u Srebri...Nazalost,bolje je da se zatvori...vjerujte mi..I ne samo taj fakultet,nego i svi u Kiseljaku, Travniku, Zvorniku, Foci, Gradiskoj, Sirokom, Zepcu,itd.jer to nikad nisu bili Univerzitetski gradovi, i ne treba da budu...Bjaaaazi
Odjeljenje radi 20 ljudi. Nigdje veze! Garant neki profa iz Srebrenice to pokrenuo
Pa normalno kada su srbi učinili sve da do toga dođe a naši kao i uvijek su uradili ništa ili vrlo malo.
Sta radi gastarbajter kada zavrsi pravni fakultet u Becu? Pa prenese skele na sledecu zgradu koju radi...
glupani, to nije privatni fakultet, nego odjeljenje Pravnog fakultet - Univerziteta u Sarajevu ...
@ dok neki zavrsavaju fakultete, neki zavrsavaju----- u Haagu ;))
Čujem da umjesto tog fakulteta NASA otvara istraživački centar za Mars. Hoće da istraže ko je pao s\' Marsa i tamo otvorio fakultet.
ovaj fakultet , isto kao onaj u Kiseljaku , quecu ne vrijedi
FUP operise i u RS podjednako. Cinjenica!
pravni fakultet u Srebrenici... zatvori! sta ce tamo fakultet??
a sta moze federalna policija nekom iz RS-a, moze mu ga povuc samo, hahaha, ali glupi bosnjo/mosnjo to ne konta, nisu vas djaba ljudi u viceve stavljali
sta s.e.r.u. ovi genocoidni srbi ovde... odkud pravni fakultet u srebrenici..pa to je selendra....
@SRBIN komentar ti je prijavljen Federalnoj Upravi Policije
Koji ce vam racku fax, ni za ove sto su zavrsili nema posla.