Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@BobaBG70 A samo mi ti reci po čemu smo mi to gubitnici, a Srbi su kao dobitnici? I dok ti sjediš u BG i analiziras morao bi znati da u Hrvatskoj i na Kosovu Srbi ne rastu više, a iz BiH-RS sve više odlaze ne zbog Bakira, već zbog Dodika, koji neće davati pare onim opštinama koje nisu glasale za njega! Pa, ako je sreća što imaš Nevesinje, Han-Pijesak, Gradišku, Bilecu, Pale, Čajnice, baš si veliki dobitnik, a mi evo plačemo za tim ljepotama u koje neće niko ni da se vrati!?
@BobaBG70 Ha, vi Srbi, kao neki geometri, samo mjerite!Dobro imate kompleks gubitka teritorija, pa uvijek pravite update, da preko noći niste još nešto izgubili! To je fobija i nema lijeka, jedino vas možemo žaliti!! Ne brini ti, niko od ovih Podrinjaca i iz ist. Hercegovine i ne pomišlja da se vrati u jad i bijedu RS - a i vjeruj da bi oni podignuli spomenik Radovanu, da vi niste, jer govore u Sa, Mo, Tz su progledali, zaradili, uče jezike, škole..
@BobaBG70 dok su živeći sa Srbima znali samo za sir, krompir i stoku i primitivizam!Ni govora o povratku,a mogu se vratiti! Za to smo sretni što vam je to dosta i kod nas dolazite dnevnicu zaraditi!Arapi i Kuvajcani nam dolaze + naša milionska dijaspora,bogatstvo na sve strane i ne mislimo o vama, sem Bakira i par budala! I molim te pošalji barem vodokotlića iz BG, gdje god u RS-u ulazim u WC, slauf na podu, da se očisti šolja!Za plakat!!Pošalji najnovije mjere!?
Treba i Mehmedovica spengaati, on je najodgovorniji za zlocine terorista nad hriscanima u bivsoj bejha.
Podrška generalu Mahmuljinu!! I kad te vide na Sudu,seru se od straha u gaće, a tek kako im je kad si na slobodi i kad budeš bio oslobođen optužbi!!!
IbroSpahicReBorn podržavanjem zločinaca postaješ saučesnik....
@istvanbecarpecaros Svak je nevin dok mu se ne dokaže da je kriv!!! Je li tako? I Ante Gotovina je npr. za vas bio kriv, a tamo oslobođen optužbe, Šešelj isto nevin, Alojzije Stepinac Papa hoće da ga proglasi Svetim... U tom je poenta!!
PRIKAŽI ODGOVORE (19)