Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovo je smjesno za sta mu sude sta je radio na celu JP Elektroprivrede u godinama kada zakon o javnim nabavkama nije bio usvojen...dobijali donacije koje danas vracamo svi mi a trosilo se na kupovine od rodjaka i prijatelja po nekoliko puta visim cijenama od trzisnih. Na taj nacin su samo preselili pare iz donacije u svoje dzepove...a sve po zakonu (kojeg tada nije bilo). Kradja, ali u rukavicama...bijelim.
Pa ljudi nemojte odmah tako reagovati, kad vec pisete komentare pisite realno. Odmah se pise nesto za grupe i grupice. Treba sve i svakoga koji su zloupotrebljavali polozaj-e tuziti, valjda ce to tuzilastvo i uciniti. Nije to samo kod \"bosnjaka\", svako zito kukolja ima. Jedino u entitetu republika srpska izgradnja autoputa moze kostati 10 miliona eura po kilometru na cjlome svijetu, i naravno to je prvobitna cjena poslije jos poskupi. Jeftinije ispadne cak i na Tibetu. I mala ispravka ko je u proslom sistemu isao u dzamiju nije mogao napredovati jer je bio nepodoban. Sta je sa otpustenim radnicima iz aluminija u Mostaru samo zato sto su muslimani. E bas radi ovakvih stvari narod se treba dozvat pameti i postupati kako svugdje u svjetu se postupa, volis drzavu u kojoj si roden i komsija ti treba biti najbolji prijatelj. E kad ovako pocnemo razmisljati stvari ce krenuti na bolje a ne: mi, vi, oni, oni tamo, mi vamo. Fol najave recesije a politicari sebi dizu place 100%.
Kada je Edhem bio direktor elektroprivrede tada su nam na prevaren nacin ukrali stan na dobrinji i dali ga svom direktoru,danas nammo gdje da se vratimo a sarajevska smo djeca.Treba ga osuditi na dozivotnu robiju ali nas sud nije nista imamo osjecaj da su i sudije potplacene u bih.Borimo se vec 7 god ali nista od toga iako imamo dokaze da su lazno potpisali umjesto nas da predajemo stan elektroprivredi,jeste li danas vidjeli nekoga ko ce vam poklonityi stan djabe....gde je pravda u bih na sud sve prljave politicare i treba im zabraniti da se bave politikom a sud dal jos ima koji posteni sudija u nasoj zemlji ako ga ima neka mi se javi,kiko
kako je bljutav.....
hajte vi kriticari u svoja sela odakle su vasi, manite se Sarajeva i Bicakcica
sa orucevicem si dao HE Mostar koja je bila izmedju linija herceg bosni je.ti.ma.
Ovakav ološ je pokrao i unazadio ovu ovu zemlju za 100 godina. Bože pravde!
Vi ste odvratni komunistička buranijo :-]
stvarno je odvratan
Ma nije onaj sistem dzaba zatvarao ljude, ocit primjer je ovaj mazlum... Bilo je i fula, neduzno zatvorenih, ne kazem, ali na prste se mogu nabrojati, ali se posten svijet manje bojao hodati ulicom i imao veca prava u onom, navodno totalitarnom rezimu, nego u ovom slobodnom, demokratskom... Ko je htio ici u dzamiju ili crkvu isao je, vjere i Boga radi, a ne radi mode, kao danas sto idu, ovi sto ce mi sad sve po spisku komunistickom sloziti...al ne marim...
Dobri pošteni i prepošteni bošnjaci, krmad ko da će 10000000 godina živjeti, FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!