Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je poslat nalog za izrucenje isti taj advokat je rekao da se oni ne protive izrucenju a sad zalba na izrucenje.. Danas svako kriminalac pa i ratni zlocinac ima sva moguca prava a posten narod nema ni pravo na zivot jer nema sta jesti..
NAkon Sefića a bez izmjene zakona policija KS je oduzela 50 automobila prekršiocima. Da je Sanjinu oduzela NE BI IMAO ČIME GAZITI. Da ga državna služba sa toliko kazni NIJE PUSTILA AUTOM U BIH NE BI OPET MOGAO GAZITI. Doduše granična služba mu ej omoguićila da nakon gaženja napusti BIH te je na taj način ISPRAVILA GREŠKU !! :(((( U sbvakoj noramlnoj zemlji država bi radi svojeg enrada platila odštetu porodicama jer je bila saučesnik stranom državljaninu SEFIĆU.
Kod nas niko od 10 000 nezavisnih portala i TVa ne smije da napiše da je Sefić STRANI DRŽAVLJANIN !!
flaq kako ćeš oduzeti auto koje je na lizing ili kredit?? kako ćeš oduzeti auto od nekoga ko nije vlasnik??
i on negdje u novom sadu pije kafu.. a ovo mu se sve racuna kao vrijeme provedeno u zatvoru,... .. pa ce ga tamo za dvije godine dostaviti bh vlastima i na kraju mjesec lezati i pustiti... sve smisljeno .. scenariji napravljeni.. nasi na granici potkupljeni i kako su dozvoili da prodje. pa jah, mama mu na granici...
Ne bih se mogao postaviti u tvoju poziciju. Meni život ne bi više imao nikakvog smisla.
dugo ovo sve traje oko izrucenja...
Da je momak imalo dobar u glavi, do sada bi se predomislio i muski se suocio sa onim sto je uradio. Proslo je puno vremena, a on pickica razmislja vec kako da se izvuce sto jeftinije, na stranu stavljajuci ono sto je ucinio. Njegova porodica zasluzuje sve sto ih snadje jer su ga takvog odgojili, bas kao sto i porodice stradalih djevojaka zasluzuju sabur, iako im gubitak niko ne moze nadoknaditi.
Pa sta ce sa ovim dobiti ????? Ili lezao u N. Sadu ili u Zenici, isti k...c. Sto prije pocne odsluzivati kaznu, prije ce i izaci.
Ne znam zbog cega vam moj komentar smeta smrdljivi klixovci! Mozda zbog toga sto pisem da se ovo djubre izruci u BiH i da se osudi na elektricnu stolicu? Svako normalan mu to od srca zeli!
Teleca gl0va
E pa da znate da ću vam j...t matere ako ga ne isporučite, a mislim da neću biti jedini.
Đe je ba zapelo sa sudinicom Fazlagić, ipak joj priejti minium 4 godine zatvora ?? NEće ni Sanjin dobiti više !
treba i ovog advokata bez morala nabit na kur.. ovaj kolac stoko neodgojena
Ma zna koji ga sex ceka u Zenici pa mu se nesto neide!
Hoce advokat da na sluzbenim ubije dnevnice hahahahah kakva smo mi drzava
UBICA STUDENTKINJA BI DA OSTANE U SRBIJI! Sefić ne želi da bude izručen Sarajevu! naslov u informeru. bolje mu je da sto pre okonca ovu situaciju iz koje se nemoze izvuci. nama pravnog osnova da ostane u srbiji. moze samo da produzi ovako koji mesec i to je to. jedino moze da se pozove na ugrozenost u bih zbog poziva na linc od strane svih nas.
ovo je sve cirkus...ADVOKATI su najveca gamad oni ovo i odugovlace ...advokate koji brane ubice treba skupa snjima i ZATVORITI
Voli kreten više svoju otadžbinu u kojoj je sad nego BiH. Ako može, zatvorite i hranite ga tamo...