Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
medžida kreso je u lancima kriminala, nepotizma i stranačkih veza....uskoro bi se i protiv nje moglo nešto pokrenuti pred vstv-om! sud bih mora doživjeti reviziju načina svog rada, inače sam sebe dovodi u pitanje! sud bosne i hercegovine nije sam sebi svrha, on je institucija koja mora poštovati sve zakone i druge propise i ne može djelovati mimo njih....izbor osoblja (osim sudaca) u sud bih se vrši isključivo stranačkom linijom i linijom korupcije! sipa izgleda ne radi mnogo na tome!
HOHOHOHOHOOHOH cuj VSTV lol a sve uhljebljeni po kriteriju stranacke podobnosti .... u pravu je Dodik kad insistira da se te institucije ugase
Ohoho sigurno che biti svega, chim josh nema izbora. neche valjda onaj pjano jukich bit precjednik