Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO JE JEDINI NACIN DA UKAZEM DA OVAJ PORTAL PRODUZENA RUAK CK SDP NITI JEDNOM RIJECJU NIJE SPOMENULA ISTRAGU KOJU JE POKRENULO DRZAVNO TUZILASTVO PROTIV VISOKO RANGIRANIH CLANOVA SDP SRAMITE LI SE BAREM U SEBI JER STE KUKAVICE I KUPLJENI ZA STOTINJAK MARAKA DOK VASI NALOGODAVCI KRCME MILIONE I MILIONE POKRADENIH PARA DALI STE GLEDALI SINOC DNEVNIK FTV BAREM TO PROKOMENTARISITE MALE SITNE KUKAVICE
@@Hilmo turchine nashipu mi se kurchine bolje i izumrijeti ali bez vas u svojoj blizini. no to su samo puste nade. \"sto je babi milo to joj se i snilo\"! ucicete u evropu bez viza malo poslije pravih turaka,..... ZNACI N I K A D.
Znate sta, rodjen sam ovdje, rat proveo ovdje, volio BiH svim srcem, a sad ... Sad bih najradije otisao i potpisao da je nikad vise ne vidim ...
SDU - šta je to? Zar to još postoji...
Nemas ti pojma, u Nigeriji se godisnje rodi vise djece nego u cijeloj EU. Samo u Pakistanu se rodi jednak broj djece kao u cijeloj EU. U Turskoj se godisnje rodi 2,5 puta vise djece nego u vecoj Njemackoj. Naravno da trebaju nas i albance i turke, jer inace izumiru. I ukinut ce nam za koji mjesec vize a onda ce nas primiti u EU. Ne zato sto zele, nego zato sto MORAJU !!!!!!!!!!!!
heheheheheehehehe, Nihade od koje ti bolesti bolujes???? nije tebi dobro ocam. cuj mi najvitalniji i nas neko treba hahahaha da nije tako zalosno bilo bi presmijesno.
Ma dajte ljudi vec je - sve odluceno. Vize ce se ukinuti, zato sto EU MORA ukinuti nama bosnjacima a onda i braci turcima i albancima. Jer mi muslimani smo najvitalniji i oni trebaju nase stanovnistvo u izumirucoj jadnoj EU !!! NAJBOLJI SMO !!!
treba ukinuti vise sto prije
Naslov clanka je za smijanje .
ma normalno sve ove politicare boli.primaju ogromne plate,putuju bez viza kad god hoce.a mi jadni narod trpimo