Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duša naša pijana
Ustajali ujo 1
Vidi vidi novog dogovorenog naziva sto su navalili. Do sad samo sejdo sad kao i pijandura hahahaha.. bice on opet clan predsjednistva, a vi pisite i placite po klixu..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da li iko išta zna šta je ovaj uradio za svoje mandate...? Bez zezancije....NIŠTA....Više je Šarović sa par poteza uradio za ekonomiju BIH nego bilo ko. Komšo...???? Nista a glasao za njega kad je DF dosao na scenu.....Usput nikad DF nece sa SDA....i sta bi koalicija sa SDA...prodao dušu. Izdao sve one glasače.
Samo u Strazburg
Postoji li i jedan prijedlog,apelacija,bilo šta,a što je Sejdo predložio,da je usvojenom?Sejdo,hoćeš doći na otvaranje Pelješkog mosta?
Ovo je političar starog kova, može popiti, pojesti, nije kao ovi moderni političari, oni jedu suši.
sto niksic nije u penziju otisao nakon sto je ovaj sramni zakon podrzso. njega niste pljuvali.
Je li ovaj ista uspio?
od alohola mu podocnjaci ko tops
Ustajali ujo 4
Šta je to povratnička populacija?
Meni se cini da u sudu padaju zahtjevi na stetu pojedinih gradzana BiH, od kako je prije1-2 godine stranog sudiju iz Makedonije zamjenila Njemacka sudkinja.Samo iznosim licnu sumnju.92 su ucestvovali u uvodzenju embarga na oruzje i time doprinjeli stvarabju ekskluzivnih teritorija.
koji trio postenjacina
evo iean plaky
kako je ruzan lik
Adresa SDp...
Neko se rodi u Americi,neko u njemackoj,a neko se ridi kao Covic i ima Sejdu.Ja mislim jedino Covic moli boga da ovaj pozivi 100godina..
Sejdo komic hahaha