Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista se vi ne brinitie, dragi penzioneri zbog propasti PIO RS, Voljeni vođa će ga jednostavno ukinuti.
Svirajte k..cu penzije nek vam da mile ronhill
penzioneri: nejma para!!! milorade sta ce mo? mi smo gladni. milorad: ma jedite g.o.v.n.a
Kad je bio prijedlog da bude jedan PIO/MIO na nivou države, RS nije htjela a čuje za jedan fond... sad kad su penzije veće u FBiH, svi bi ovamo... e... eto Vam Mile Ronhil, njemu se obratite! Kasno se je**** kajati.
Dodik pokrao lovu pa nezna šta sa penzionerima.....ah te srpske nejači xaxaxax
A šta će mo sa penzionerima iz FBiH koji su penziju zaradili na teritoriji RS???
1. Nema federalnih penzija jer vam ne damo 2. Nema jedinstvenog penzionog fonda nego smr.dite u svom fondu koji je pred kolapsom 3. Ne damo vam 48 miliona KM za poravnanje PDV-a 4. Crk.ni.te da.bog da dj-u-b-r.a-d.i ge.no.cid.na
Pomalo je to smiješno, R entitet RS ucestvuje u ukupnom ubiranju dazbina sa 17% a trazi 50%, place su u prosjeku manje nego u entitetu Federacije a zele penzije iz Federacije. Otpustili su sve koji su bili zaposleni u entitetu RS a da nisu Srbi(pravoslavci) a za traze da im se vrate radna mjesta u Federaciji. A da malo ne pretjeruju, nek se sjete stare narodne \"Sto posijes to i pozanjes\", pa ako si posijo nerad to ces i poznjat.
http://www.vijesti.ba/vijest-dana/35377-TV1-vanrednim-vijestima-objavila-skinuta-oznaka-tajnosti-dokumenata-Slobodanu-Milosevicu.html
lucidno !!!!!!!!
Srbadijo šta je hahahaahahahahah :D što ste nas pljačkali- pljačkali ste :)
Jedna država jedan fond,što bi BiH bila izuzetak,ne može se u okviru jedne države tužakati oko penzinog fonda,odluka je očekivana laktaški vožd je potrošio pare pa ajmo sad malo uzeti od penzinog fonda f BiH. Evo večeras su u Hagu obznanjeni svi dokumenti u predmetu Milosevic,bit će dosta dokaza za likvidaciju genocidne tvorevine.
Lopovi čuvaju federaciju od finansijskog sloma tako što iz RS-a uzimaju novac koji su njeni građani stvorili!! Rasturiti ovu nakaznu državu pod akronimom bih!
što ne komentarišete???