Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno nije primjereno moliti se ispred spomenika Narodno Oslobodilačkog Rata , primjereno je odati počast minutom šutnje. Ja sam vjernik ali smatram nepotrebnim i neprimjerenim moliti se isred vječne vatre.
ZAKASNILI SU CIJELI JEDAN DAN. SARAJEVO NISU OSLOBODILI PARTIZANI TOG 6-TOG APRILA VEC SU SARAJEVO OSLOBODILI BOSNJACI,TACNIJE 16-TA MUSLIMANSKA BRRIGADA,5-TOG APRILA! DA BI DAN POSLIJE CETNICI,PREOBUCENI U PARTIZANE,USLI U GRAD,LAZNO OPTUZILI BOSNJAKE DA SU BILI NA STRANI FASISTA I ONDA KAKO SAMO TO ONI ZNAJU,POBILI NEKOLIKO STOTINA CIVILA,MUSKARACA,ZENA I DJECE....
Kako su mogli bolnice i porodilista proglasiti kao legitiman vojni cilj, ispaljivati projektile na djecu dok se sankaju ili drzati na nisanu snajpera ...... Ima li u njima ista ljudsko?????? Kako zive nakon svega ??? A ovima sto zafrkanciju prave od svega dabogda vasa mama balon za vama pustala ili kupovala stolicu za bastu!!!!!!!
Cast pojedinim likovima sa galerije i ovim matorim antifasistima .......... al ovo je sve da prostis bagra dosla da se slika .......... pljuc ...... a pri tom poreski obveznici platili vijence i bukete koje polazu ...... koja je to kanalizacija ......
Fašisti su fašisti,to ostaje,dzaba vam pokusaji izjednačavanja žrtve i krvnika,dobro smo mi upamtili ko je ko!
PATETICNO DJELUJU OVI NACIONALISTI KOJI UCE FATIHU PALIM BORCIMA NOR-A .... PA LJUDI TO NEMA VEZE SA ZIVOTOM,TO JE NAPROSTO SMIJESNO .... PARTIZANI I PARTIZANKE SU SE BORILI PROTIV OVIH BEZVEZNJAKOVICA KOJI DANAS VLADAJU NASOM ZEMLJOM ... MEDJU TIM BEZVEZNJAKOVICIMA IMA I DOSTA PROPALIH SPORTISTA ESTRADNIH RADNIKA,NOVINARA ITD ... ONI FATIHAJU PALIM BORCIMA NOR-A KOJI SU GINULI ZA BRATSTVO/JEDINSTVO?!?!?!?! U NASEM GRADU KOJI SU SVELI NA DNO ... A MI SMO PRIMORANI DA GLEDAMO OVU FARSU I TO PROLAZI JER SMO ODAVNO IZMORENI I IZBLAJHANI RATOM,MRZNJOM I SIROMASTVOM ... A KO JE DONIJEO RAT,MRZNJU I SIROMASTVO ????? OVI STO FATIHAJU ZAJEDNO SA DRUSTVOM IZ OSTALA 2 KONSTITUTIVNA NARODA,ZAR NE ?. NEMAM VISE NISTA RECI OSIM DA MI JE ZAO SVAKOGA U OVOJ ZEMLJI KO IMA VISE OD 5 GRAMA MOZGA .
Tuga, jeza me neka obuze. :-(