Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo nema sta kostati, citav projekat je zapravo farbanje ulice sa zutom isprekidanom linijom, dijete od 6 godina bi bolje smislilo, ocekujem da ce ovaj projekat kostati par miliona po obicaju
Ja ko što sad gledam ta biciklistička staza će se kod nas koristiti za sve, osim za bicikle. Evo za početak nekoliko ideja budućim malim poduzetnicima: lokacija izuzetno pogodna za postavljanje divljih štandova sa voćem, povrćem, mlijekom i mliječnim proizvodima, sa piratskim CD-ovima i buvljak tekstilnom robom, štandovima sa šećernom vunom, balonima, dječijim igračkama. Lokacija je dobra i kao alternativni smještaj za beskućnike, za izležavanje pasa lutalica. Posebna pogodnost ove staze je što ju lako mogu koristiti lokalni banditi i razbojnici za presretanje rijetkih biciklista i otimanje od istih određenih stvari i novca uz prijetnju raznoraznim oružjem i oruđem.
Je li se prof.dr. Memić koliko ugradio u projekt izgradnje? Taj veličanstveni struĆnjak agronom?
...ma nema...jel to odraslo u neninom krilu...jelo puru i pilo mlijeko te sir...tu čovjeka nema nadaleko...a tako ti je isto ja jel takav iz crne gore, srbije,hrvatskog krša ili bosne i hercegovine!