Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Lloyd Ti ne bi mogao zaspati večeras da nisi došao da nam kažeš kako gledaš samo digitalne kanale, da nam kažeš kako vjeruješ da smo glupi mi koji smo ostali i da ne zaboraviš spomenuti \"genocidaše\". Ako ti je tako dobro, zašto stalno visiš po ovim našim forumima? A vto da radite puno rekla je tvoja kolegica iz dijaspore SAMRA.
znal neko kako i na koji nacin doci do TV1 na eutelu.. koje frekvencije treba unijet u reciver.. aj nek neko pomogne...
cemu taj zatrovani ton??? Historijske cinjenice su nepobitne.....Samo cete sebi \'nabaciti\' neko srcano oboljenje.... svadjajuci se oko \"dobro zemlje Bosanske\" koja pripada njenom narodu.... p- samim takvim komentarima postajete \"instrumentom\" mrznje koja se na kraju vrati takvim obicnim ljudima ......... Smisao zivota??
A hoce li biti poslije 12 onih filmova, samo ne razumijem da ni jedna ne moze naplatit u feta siru i cigarama a sta joj sve radi za dzabe?
Odkad su Mostar i Siroki u Bosni?Care?
More do Zenice i nazad care ko sto ti i sad pripada. U Mostar ne vjerujem da navracas ili u Siroki itd
Sta ce te nam?Bosna Bosnjacima
Program te TV je ratno pre_serava_nje Face-a. Nije nicudo sve novinare koji su toj zemlji nesto znacili ste otjerali i sada imate \"cistu i kvalitetnu\" jednoobraznu i jednobojnu televiziju.
ne brini mrznja se ipak vrati onome ko je sir!i sa kamatom!
J*e*b*o*te sto Bosanci imaju \"misljenje\" o \"dijaspori\"? Cuj rade od jutra do mraka? Jeste \"mi\" smo rudari, radimo u \"nemogucim\" uslovima 24 sata kroz 24 sata? Pocinjem vjerovati u one price da su u Bosni ostali iskljucivo jako glupi ljudi. Sto se tice ove TV, privatna jeste, medjutim budu li za 10 EUR vrtili non-stop jednom dnevno snimljene vijesti, bojim se da ce biti tropa. Licno ja ni ne trazim kanale koji nisu digitalni, a cini mi se po nekim zadnjim snimcima sa neta da toj TV jos nije ni zvuk stereo, a kamoli da je slika. SAMO DA VAS OBAVIJESTIM DA KAD SAM SE VRATIO SA ODMORA DA SAM DOBIO JEDAN KANAL U 3D, ZNACI I HD VISE NIJE NESTO STO JE NAJBOLJE, SAD \"MI RUDARI\" IZ DIJASPORE GLEDAMO I 3D KANALE. UGLAVNOM DODIK ROLA GENOCIDNI KANAL I NA NETU LIVE, A VI IZ FTV JOS UVIJEK SNIMATE U REAL FORMATU EMISIJE. O LIVE PRIJENOSU DA I NE GOVORIMO?
@SAMRA Jeste, rade dijasporci po cijeli dan raznovrsne poslove. Pojedinci su profesionalni online ratnici sa jedinim ciljem da šire mržnju ovom našom ionako podijeljenjom, napaćenom i nesrećnom zemljom. To je postao novi vid patriotizma u doba mocdernih tehnologija.
OPASKA: DIJASPORA RADI OD JUTRA DO MRAKA I MALO KO IMA VREMENA DA BILO STA DEKODIRA......A PRAVA I ISTINITA INFORMACIJA JE NEKAD ZLATA VRIJEDNA -VECINA STANOVNIKA AMERIKE I KANADE SE NIKAD NE PITA \'KAKO DA PREVARI ILI DOBIJE DZABA (BESPLATNO) ONO STO NIJE NJIHOVO
@Da ....nego onu Fasisticko-Dodikovu televiziju BN... Ova televizija je jedan od rijetkih medija sa sjedištem u RS koji kritikuje aktuelnu vlast i premijera RS.
ti si decko hrvat iskompleksirani,mi nemamo problema s bilo kakvim jezikom od ova cetri sto svi razumiju al ocigledno neki se prave da ne......
Nije normalno da se prodaju Kartice, bolje bi im bilo da zajedno sa 10ak BIH operatera koji djeluju preko satelita skorje 1 karticu ili da ih uopšte ne prodaju ŠTA ONI MISLE (HAYAT;BHRTV;TV1) da će ljudi u dijaspori nabaviti resiver sa 20 čitača kartica, ili misle da će stalno mjenjati karticu kako budu gledali tv ili da plaćaju po 1000 KM godišnje za 3-4 kanala SMIJEŠNO. bolje da puse nekodirano i mirna bosna.