Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocel ko u zatvor zbog lose izvedenih radova na autoputu? Uskoro ce trebat stavljat znakove s kengurima jer auta na pojedinim dionicama skakucu kao kenguri..
2 km 90 dana???!!
ja kako sam shvatio ukupni radovi su 90 dana a prva etapa je 2 km, bice jos etapa. kakogod sramota za drzavu, 3 mjeseca autoput popravljat?
E jest dugo trajao auto put, vec sanacija. Kad bude gotov cijeli 2243 godine divit ce nam se kosti. Sramota
Ahhhhh, vec sanacija??????!!!!!
obzirom da u toku tih 90 dana to nece biti autoput nego obicni put hoce li biti kakvog snizenja putarine ili ce se po starom dobrom bosanskom obicaju regularno naplacivati puna cijena iako si limitiran na voznju 60 km/h i to jednom trakom?
Novo a već krpljavina. 🙈 Na šta će tek ličiti za 20-30 godina dok završe cijeli koridor 🤔
3 mjeseca 2 km autoputa cigani oni lopovski mamu vam uhljebarsku
hoce li smanjiti putarinu,da li je ti kome palo na pamet 🤔🤔
Malo vam je 90 dana, treba vam 9 godina!
kad ces popravljat autoput nego usred sezone, logicno.
Pa da su krenuli u junu, ti bi napisao da nisu trebali u sred turističke sezone.
Dugo je trajao!