Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HUMANITARNA AKCIJA ZA GAZU \"Neka RAT stane\" Broj Humanitarnog telefona je: 090 292 005 na ovaj poziv donirate 3,00 KM
_ebem mater Federaciji i Republici Srpskoj A isto tako _ebem mater svim dokonim Bosancima koji su na privremenom radu u Iraku a koji nemaju nista pametnije nego da se raspravljaju na ovome ratno-huskackom sajtu, pozdrav od Chobana svim ovcama
Pa nazivaš se Iranac i želiš da prihvatimo ovakvu BiH kao svoju.. teško teško \"moj\" Iranac. To je samo jedan primjer... nisam moga jednostavnije napisati valjda imas toliko \"kapaciteta\" da skužiš.
@mirotvorac Samo vi sanjajte o \"trećem entitetu\"!!!!!!!!!!!!!!! Mater vam ustašku!!!!!!
Perice imenjače, također se priključujem čestitkama i željama.. pozdrav iz nekadašnje ali i buduće HRHB
Svim srbima i hrvatima koji misle o \"trećem entitetu\": Mame vam se na_ebem!!!!!!!!!!
Prvi medu pozvanim je klempo matere mu se na...........
@ ji Hvala ! I ja VAMA zelim vas dan HB, koji cete u slobodi slaviti !
od srca čestitam dan republike srpske. pozdrav iz herceg bosne.
fsdafsdafsda
NE ZANIMA ME STA MISLITE,SRPSKA REPUBLIKA JE NEUPITNA OD SVIH KAKVI TAKVI NISMO RATOVALI I PUCALI PO SVOM NARODU.SRAMITE SE PODRAV IZ BIHACA SARAJEVSKIM CAVAPCICARIMA TJ POLITICARIMA.
Pipo brate rodjeni ,nemoj tako ! Pa zar nasa krv i dusa toliko smrdi ! Mislim da si glup. Ali toliko ,da za to jos nema adekvatan izraz ! Suti malo budalino! \'\'Krv duse nevinog Bosnjaka.\'\'
Zamolio BiH pravoslavne iz tzv. rs a i sire da kad se obracaju forumasima iz BiH da se obracaju na CIRILICI a drugo da se kane Bosanskih sajtova ako mrze BOSNU i njene forumase. Trece: Imal iko kakvu knigu iz istorije koja je otstampana prije 1991 u kojoj se spominje tzv. rs?
repuplika smrbska smrdi od krvi nevinih dusa Bosnjaka.Nikad neces dobit ni milimetar zemlje pradjedova Bosnjaka i Bosanske lijepe! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa DOMOVINA! BOSNA4EVER!
He,he misu mali,ja ne znam ko na ovim prostorima navija za Turke ? Odose i ostavise svoje poturcene brabonjke da se koprcaju... \'ajde ne sekiraj se samo ces da zaspis!