Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nebitno da li su časovi skraćeni na 35, 25, 15 min, svejedno učenicima valja doći do škole!!!!
a jadni
e moje bosnje, nije drzava za vas, ne znate vi to voditi ... i jos bi, tako nesposbni, majorizirali ostale narode i njih vodili u sunovrat zajedno sa sobom ?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ova vlast u KS je stvarno izgubila kompas, tolko su nesposobni da nisu ni svjesni, al bitno je neka su oni sebi povecali plate a sta sto gradjani i ucenici trpe to izgleda njih i ne interesuje previse...sramota
Nazif Dacić i Enes Dizdarević iz drugog sindikata u GRAS-u su predstavnici SDU-a iz Novog Grada i Ilijaša . Oni zagovaraju da 40 vozača počne raditi. Dakle političkog uticaja u GRAS-u ima i to je zakuhala SDU, privjesak SDA, koja je u ovoj firmi napravila svoju ćeliju i podijelila radnike podilazeći kriminalnoj Vladi "eksperata" a na štetu uposlenika. FUJ!
Zašto klix.ba nije prenio videosnimak napada na ovog vozača????? POGLEDAJTE!!!!!!!!!! Source.ba/Pogledajte-kako-je-napadnut-vozac-GRAS-a-Fehim-Oruc www.Source.ba/clanak/1109089139518/vijesti/Pogledajte-kako-je-napadnut-vozac-GRAS-a-Fehim-Oruc/?ref=najcitaniji
a pogledajte one zohare iz centro sto love u mutnom i zaradjuju na tudjoj muci. ne rade oni to zbog nas , nego radi sebe , radi novca.ali zaradjivat na tudjoj nevollji nece im izdobrit. sve im ja to haram para . i ja bih im zazelio da ih potrose , ali za lijekove , akobogda, insallah.
moja puna podrska radnicima gras-a i da istraju u trazenju svoih prava.a ovi lopovi iz vlade da imaju i malo casti i obraza podnijeli bi ostavku.
ma znate, sve vise razumijem onog , dodika, kad ne da ovim smradovima ni prismrditi u ,, rs,,. kad ovi lopovi iz vlade ovakve ruzne stvari i nepravdu cine prema svom narodu , sta bi tek njima iz ,, rs,, uradili. svaka cast, dodik, sto ih ne fermas ni jedan posto
Svim ucenicima KS osim PBGS-a ^^
a da li se vi sjecate da je ovako isto bilo pred rat 1992. samo sto niko nista nije htio reci, sve se sakrivalo od naroda, to i sada rade jer ko zna sta se desava s njima izmedju 4 zida i ko se s kim sta dogovara. Drzava nam propada i rata ce opet da bude..
Ma meni ovo extra :)
Jadna li si majko šta doživismo. Nigdje na Zemaljskog kugli nema nesposobnije Vlade nego u našoj državi. Jedino kod nas ima ovakvih situacija. Jad i čemer. Nažalost.
nije posteno,u srednjim skraceno a u osnovnim nije! -.-
Ja u cetvrtak imam ispit u 8 ujutro, tesko da ce se tog vaseg iko pridrzavati! MR'Š
Sto se tice tog ispita najbolje ti je ispit gajbu pive i svi sretni
Sta ce mi koji idemo u Obalu?!?!?!
Koliko vi imate godina?Ko da imate 80 godina pa kukate hajmo noge se hvatajte i u skolu, ne idete u skolu zato jer ''vas skola treba'' nego sto vi trebate obrazovanje.Noge se hvatajte i u skolu, trebate ostat nepismeni ko GRAS-ovci?
U Obali je drugacija satnica, nije meni problem ici pjeske, vec ne znam u koliko trebam biti u skoli.... :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Što skraćeni? , zar se nije moglo pomjeriti vrijeme polaska u 9 sati umjesto 8 i riješi se gužva, svi zadovoljni.
joj koji ste vi kreteni 1/3 djece ide sa svojim roditeljima, rodbinom koji idu na posao u skolu, i sta sad treba da dolaze 1h ranije i da cekaju
Upravu si
A sta je sa osnovcima nih ko **be halo ba i mi pjesacimo i nastava nam nije skracena a bas FUJ...nemam rijeci drzava nam je :O
Sta vi ba pjesacite smiri si dotivljaj dijete