Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i i gradjani su se kod njih svasta nagledali
Sad im ne morate davati mito od 20 KM,radije uplatite državi 20 KM :) Sad im je i 5 maraka veliko..Dobar zakon svakako.
Kaze li Muratspahic koliko mu kolege saobracajci uzmu za pecenja? kako deru strance? kako kradu od drzave uzimajuci po 10 - 20 KM ?? Naravno o tome ni habera, kada dodjem u BIH draze mi je platiti 50 KM kazne nego drotu dati 10 KM na kafu, a on glup ko k*** zine u mene i cudi se kako to !? zar mi nije bolje dati njemu cenera, nego cijelu petobanku drzavi ...
@lepi, sereš ko foka.
VEDRAN KLACAR REST IN PEACE
Nagledali se svega pa I oni poceli raditi isto, preticanje na punoj, prolazak kroz crveno...
Policija je ogledalo naseg saobracaja,kriminala uopce,nasa policija kada ih neko natjera da malo rade uglavnom nisane radarima na putnim pravcima,njih ne zanimaju raskresnice,razni prikljuci na glavne puteve gdje su najveci problemi,oni uglavno dezuraju gdje nema problema a to su pomenuti pravci,sto se tice brze voznje oni to nonsalantno ispracaju pogledom.Kod Dodika je jos gore oni ako te zaustave radi rutinske kontrole i utvrde da si iz Federacije negine ti 20KM a vec je svim vozacima poznat Zuco iz Han-Pijeska.....
Prica covjek iz mupa da je bio raspisan interni konkurs za prelazak u interventne jedinice, i mogli su se prijaviti svi policajci...kaze nijedan iz saobracajne se nije prijavio...a jasno je i zasto... :)
Jah, svega se nagledaju. Neki dan vozim iz Mostara i mercedes me prestiže na punoj liniji, puno brže od ograničenja i nestade. Nakon pola sata vidim policija ga zaustavila pored puta i raspravlja s njima. Vjerovatno ga uhvaitili da pretiče na punoj liniji ( jer nisu imali radar). Negdje prije Konjica opet me prestiže na punoj liniji. U Koniicu ga vidim prestiže u samom "gradu". Očigledno je "počastio" patrolu i nastavio svojim poslom. Kad bi policija radila svoj posao, manje bi se nagledali svega.
Kada pogledas statistiku najvise stradalo pjesaka. Znaci opsano hodati pjeske Sarajevu a najmanje motociklsta.Samo nisu izbacili statistku kolko je sankcionisano drzavnih vozaca koji nas ostale tjeraju sa ceste da bi njihovi ministri stigli na dorucak ili rucak ops na sjednice propade vlada bez njih.
A mene klepise u subotu - iz kolone me izvadi kaze nisi svjetla upalio! koliko je kazna? 30 KM, a ako platis u zakonskom roku onda je 15 KM ( ili da se dogovorimo) posaljite postom - to Vam je puno :) danas nema mesa od mene
na policajaca ima svakakvih, kao i vozaca. ali da hoce motoristima poceti pisati kazne za ona provlacenja, bolje je nego da im mi vozaci pocnemo otvarati vrata.
pa policija je kriva sto kreteni jurcaju...nemaju adekvatne kazne....pustaju ih zato sto su sinovi...braca...rodjaci ......nemogu ja nikako napisati kaznu sefovom sinu...jbg odma disciplinska...tako je to kod njih....fuuuujjjjjjjjjjjjjjj
motorista je kralj kako neko može kazniti ovalvog talenta,hhaaa još kad je usporio na 60 kod radara time me impresioniro a kad je ušo u SA usporio i isključio se na pumpu. Aprilia kakav Valentino ovaj mu može pitu sa glave jest BRAVO MAJSTORE.
Uopšte ne kažnjavaju papke (i papanke) koji vozeći pričaju na mobitel. Ni pješake koji na Skenderiji pretrčavaju sa i na tramvajske stanice. Ni bicikliste koji prolaze kroz crveno ili voze jednosmjernom u surrotnom smjeru. E, hebem ti 'vaku policiju, da izvinete na izrazu !!!
Kad mise stati ovoj auto mafiji u kraj ? Ovo izgleda dok neko u svoju ruku pravdu ne uzme nista... U zadnjih 7 dana 3 auta znam sto su ukradena po gradu.. Postavite na kljucnim mjestima mamce ostavite fino golfa 5 bez zastite i eto samo cekate signal.. Zar je to nauka neka ?
Vidjeli i svega se nagledali ali nista nisu poduzeli niti se sta poduzima da se sprijeci...
Baš tako-policaci su se nagledali ali ništav više, na žalost, Sarajevski trotoari služe isključivo za parkiranje automobila. Pa i to je OK- Ona fukara koja nema automobila i nije za živjeti, zamisli pa da još neko brine da pješaci imaju kuda hodati. Oni koji bi morali brinuti o tome kako uvesti red sebe su obezbijedili na razne načine od tjelohranitelja, ličnih šofera pa do koekakvih službenih dozvola za parking da zaista u ovoj nesretnoj i prokletoj državi niko ne brine za običan narod. Kao obična građanka svakodnevno na ulicama Sarajeva vidim javašluk od prebrze vožnje u sred dana, toliko brze cvožnje a kada kroz glavnu ulicu proleti automobil kao raketa da se sva naježim od strana ali ko za to mari. Uopšte ne krivim policiju. Oni nisu krivi ali su krivi oni koji policiji neće da daju veća ali puno veća ovlašenja za ovakve idiote koji divljaju po gradu. A ,,idioti,, koji divljaju su uglavnom djeca onih koji bi trebali da donesu zakone u ovoj zemlji. Na žalost!
Vjerujem, policijska vozila preteknu kolone i veće od 10 vozila.