Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što fino ne kažu da to nije namet za putarinu nego za ruparinu.
Ma nek deru narod kad je glup ko k.... , samo se vi prepirite oko rata, dok vas stoka dere na svakom koraku!!
Koliko me rastuzi poskupljenje,toliko me nasmije obrazlozenje...
pa dobro 15 KM, šta je to. Valja namiriti onih 300 KM ministrima. bosanci nabijem vas glupe.
Ovima iz Vlade Federacije će gume na autima stalno biti poderane!
pa jel za ovo ma_mu vam Vašu ... http://www.starmo.ba/media/k2/galleries/48944/face-rupe-030116-3.jpg http://www.pogled.ba/storage/cache/images/d/2/7/c/news_photo_094690447d3ddd81adfa22328074ab9a_800_600_85_storagepogledwatemarkwtmrk.png_800_0_100_r_b_0_0_c1.jpg
Očigledno je da je OSOVINA ZLA pred krahom! Mile odustaje od referenduma ( ima dva pasoša), Dragan nema druge države sem BiH ( ima dva pasoša), Žuti za rođendan suprugi poklanja zdravstveni sistem, Federacije, a jaran mu ga Šćepo u buvari na hlađenju! E pa šta je preostalo ovom 95 % ostatku građana BiH?
POSKUPILA je PUTARINA a ne registracija. Dakle, JP Ceste FBiH su PODIGLE CIJENU NAKNADE.
sve je to super i neka je poskupilo...ali da te pare idu u obnovu puteva to bi bio presedan, ovako znamo svi da sve to ide u krpljenje njihovih rupa bez dna ;)
Sjetim im se majke kad god mi karter zapne za asvalt.
Dobro, prikupljate te pare, ali zašto ih ne trošite na obnovu i izgradnju cesta? I budalama je jasno da se ove pare troše kako ne treba!
15,-KM u prosjeku. Hmmm....pa i nije neka pljacka, halal im 15,-naestak
Sta je ovo, svi bi da vozaju auta bez ijedne marke u djepu cccc stoko od naroda!!!
Da ih barem odrzavate,dao bih 300 KM putarine,ceste su katastrofa!O kakvom odrzavanju vi pricate,ko je ovdje lud,pa svi znamo da se te pare preusmjeravaju na druga mjesta,najvise 30% uplacene putarine se koristi za odrzavanje cesta.O autoputu da ne pricamo,nije mi jasno kako naplata putarina nije samoodrziva za daljnu gradnju autoputa.Pa jbmu majku da svaki mjesec 100 metara pravite,moglo se do sada zavrsit.Kakva je ovo drzava,pa svaki puta se iznova covjek iznenadi!Doce i vama kraj kad tad!
Bravo za SDA
TARARAAARANNN CIRKUS SE NASTAVLJA.
POSKUPJELA?? koji je ovo glagolski oblik klixee?
bakire umri vise jebem ti sjeme