Sastanak Izetbegović - Ashton
0
Od novog šefa delegacije EU u BiH se puno očekuje
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
God bless America!!!
dečače ložiš se veoma lako :D:D:D znas sta to znaci :D:D
\"Izrazio je ubjeđenje da je u BiH potrebno više politike dogovaranja i uvažavanja stavova i interesa drugih, kako bi zemlja krenula naprijed.\" Reci to koalicionim partneru SDP-u a pogotovu slijepcu Lagumdziji!
Nikad u povijesti Hrvati i Srbi u BiH nisu imali tako snazan savez kao danas Izgleda da nam je trebao zajednicki cilj i neprijetelj \"BOSNJACI\" Hvala Vam Svojom ultranacionalistickom politikom ujedinili ste nas i nase konfesije Hvala i Zlaji Bez njegovog zalaganja za islamisticku prevlast, savez Hrvata i Srba nebi bio moguc Hvala, hvala Vam
dečače, neargumentovano i neratikulisano ocjenjivanje necije intelektualne razine jevrhunac tvoje rasprave procitao si negdje frazu \"intelektualna razina\", i sad se tu razbacujes terminima a ne znas ni sta znace.. paćeniče :D
aaaaa, budale majko mila !!!!!!
BAKIR JE MOJ IDOL POGOTOVO KAD MI GA ŠUK.NE U BULJU...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOVE LOVE LOVE................... IZMETBEGOVIĆ 4 EVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BAKIR JE MOJ IDOL POGOTOVO KAD MI GA ŠUK.NE U BULJU...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOVE LOVE LOVE................... IZMETBEGOVIĆ 4 EVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@decak iz vod... Vrati se u vod...
Pushiona za Valentina MajMoončića i njegovu reketaško-atentatorsko-crnokošuljašku bagru, stiže Peter Sørensen. EU je skontala da SAD i Roderick MajMoon (i ostali američki majMooni) namjerno prave kaos u BiH, kako bi imali krizno žarište u Europi. Dosta je i bilo američkih fashista!
Juniore krivih nogu mogo si je handrit nista nije bolja od tebe.
decace, idi boji bojanke i pazi da ne predjes crtu, za tebe su fl,asteri a ne politika
prviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii