Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je da nisu rekli da se sat pomjeri.. prošle godine sam ga pomjerio iz dnevnog boravka u kuhinju.. Ništa nadam vidio i nikad nisam znao koliko je sati..
Na greskama se uci :D Sjecaju se klixovci da smo ih ismijavali pa nema vise naslova tipa "pomjerite sat" :D
Za mene proljeće počinje tek kad suknjice po gradu..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opet ponavljam da imam dva eksera na zidu, udaljeni su nekih pola metra. Bas radi ovog pomjeranja sata.
Samo jedan sat da pomjerimo a ostali satovi
Jebem vam mater lopovsku ukradoše mi 1 sat džaba. Pa zar i vi lopovi postali.
Znači sad spavaš sat manje... Il' sat duže.
Uvijek sam mrzila to glupo pomjeranje kazaljki, jer je nekome dunulo da se tako radi.. Totalna glupost! Kao sat pokazuje da je kasno, a tvoje tijelo kaže da nije.. Čisto maltretiranje organizma ni za šta.
vijest stara 99 godina, to se samo kd nas udarna vijest, nidje drugo u svijetu...satovi se sami pomjeraju
sve su to napravili skontali da nam nista ne donosi ali nas jos uvijek redovno handre sa premjestanjem sata... dobies na mostu a izgubis na cupriji...
Dan ko' godina.
hahah i opet ce biti onih koji ce zakasniti na posao. Doduse ne u tolikoj mjeri kao inace, jer je nedelje za neke neradna, a za neke opet ne. :-)