Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem je kako da se opravdate pred evropskim parlamentima za tako nesto...kako kad ste i vi tako, pa Kosovo isto, pa... da ne pominjemo druge dijelove Evrope gdje isti takvi referendumi se raspisuju pa niko ni s kim ne ratuje. Toliko. U ocaju, usrase pustaju svoj bolesni um da slobodno radi, bez kontrole.
To je ono sto vas boli, ne znate kako protiv demokratije i osnovnih prava i sloboda, boli vas samo prisustvo Srba na tim prostorima, pa kad ne znate kako, a isprobali ste sva moguca i nemoguca sredstva i pritiske, sad u ocaju prijetite usrasama!!! Kad bi to tako islo, da se zbog referenduma prijeti vojskom, onda bi ratovao ko s kim stigne, od same Evrope pa nadalje.
Vas treba ucutkati demokratijom i nicim vise. Samo DEMOKRATSKI.
Kao prijete i natom i usrasama...u ebo te...usrase jake samo uz skute ss divizije...
Budite dobri, Srbi, inace cemo pustiti ustase na vas. Ako ne pustimo ustase i handzare u hordama, pusticemo ih laganini...pa isti mu dodje, bolje sto prije da se desi, pa da se zna na cemu se. Ebali vam oni milu majkicu svima redom, nikad nije nakon 2. sv. rata trebalo dozvoliti da ustase i handzari odlucuju o sudbini jednog jedinog Srbina ili bilo koje druge nacije!!! Nikad!!!
I jos ne odgovara za to, i jos ga pustaju i dalje, i jos iste proglasavaju ovakvim i onakvim, i jos...bice da njegovi mentori puste psa da se izlaje namjerno, kao vid pritiska na Dodika i Srbe u BiH. Jadni su oni ako im je ovaj ustasetina zadnji adut u rukavu, u vidu fizicke prijetnje!!!
Nema vise Srba, sto je Poglavnik zapoceo, Mesic je zavrsio, tacno po planu. Sta sad hoce? Dosadno mu pa ide dalje. Tako ce biti sve dok ga mz ne postavi na mjesto, a nece. Zasto, sami bog zna. Jer je to stvarno necuveno da neko protjera 520 000 ljudi i jos tako govori poslije 20 godina!!!
Etnicki \"najcistija\" drzava u Evropi je Hrvatska!!!
Nema tu izdizanja ili neizdizanja, samo zavisi koje sile vladaju svijetom, kad smiju i kad ne smiju, sto se nebrojeno puta do sada pokazalo kao sasvim tacno. Vuk dlaku mijenja, cud nikad.
Kako to mislis da se izdigne Mesic iznad tog miljea, kad je on srz i idejni tvorac tog miljea?
Dragi moj miro, kakvih 30 milijardi, to je davno bilo, cifra je preko 40 milijardi!!! Na stranu to, i bosnje su potrosile 25 milijardi donacija bez da se zna gdje i kako. Na stranu i to sto niko budzet ne moze odrzati bez silnih zaduzivanja po bijelom svijetu!!! Pokrali su sta su stigli, zavrsilo u dzepovima nekoliko ljudi, narod nikad siromasniji, al sto su jos u glavu siromasni...dobro kazu, blago siromasnima duhom, njihovo je carstvo nebesko. Rasprodali sto su imali, sad bi malo tudje sirotinje...ehhh...da im je malo srpskih brda i dolina, a ne znaju sta ce sa krajinom iz koje ce pobjeci i oni hrvati sto su ih naselili iz srednje bosne, jer da je to valjalo, naselili bi to Hrvati sa madjarskim i austrijskim prezimenima, a ne srbi.
bolje bez rata da se razidjemo. jedna strana je toliko bijesna i ljuta na ovu drugu da bi sukob bio bas divljacko izivljavanje. ionako ce se sve usijati pred sami pocetak, a onda ce da se vidi kome je stvarno stalo do BiH.
drage moje komšije, ja mislim da odvano niste pustili duši i mentalnom sklopu odušak kao ovih par dana nakon ove spektakularne izjave gosp. Mesića. ona vam je došla kao melem na ranu. bilo bi gosp. Mesiću bolje da je se za vrijeme svog mandata brinuo o svom narodu i državi koju je vodio. znam da je imao veoma težak zadatak kako Hrvate zadužiti (preko 30 milijardi €), iznajmiti Jadransku obalu na 99 god. itd, itd,.. nije mu bilo lako! on odluči, da na zalasku karijere pomogne Bošnjacima, nebi li dobio i od njih kakvu-takvu nagradu kao što mu Albanci darivaše. jer vjerovatno vam nije dovoljno pomogao od 92-95 god. moram priznati da je i Srbima otvorio oči koje su bile pale na pola koplja. hvala mu! \"treba graditi dobrosusjedske odnose\", reče gosp. Mesić, nekad davno i ode u mirovinu, a i ne treba mu kad može lijepo da živi od kamata...
@+ @sevdah JA U VAMA VIDIM DUH PJESNICKOG CVJETA SAMO TAKO NASTAVITE PJESNICI K L O Z E T A..
GSP. Mesic je junak, on nije prodata dusa. Dajem krv svoju za Mesica. Danas mi je zaista tezak dan kad procita u dnev. avazu sta mali izetbegovic rece da netreba Mesic braniti bosnu od dodika. Ovo je najruznija vijest posle rata. Gsp. Mesicu nemojte slusati ovu navodjenu budaletinu, narod vas cijeni Volijo bi ujutru ustati mrtav nego sto sam ovo prcitao. Do sada sam davao podrsku za sda. Od sada da sam bgdo mrtav. Sada su mi jasne mnoge stvari zasto muslimanski narod strada. Sada mi je i ime omrzlo koje nosim. Je.o vise te ublehe nosite se u vrziju mater. Tako ti jeto tikva je tikva. Vi niste dostojni da ime Msicevo spoinjete. Zivijo MESIC JEDINA JUNACINA.