Rješenje za saobraćajne gužve
19
Od Marindvora do Bistrika za 10 minuta
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno, ja nemam parking za bicikl, kradu se masovno.
Mislim realno bi bilo da se naprave neke staze, mi da bi dosli do Kozije cuprije moramo voziti obalom, pjesaci na svakom koraku, sta preostaje nego da vozimo ulicom, za tramvajem, neka se i zakacimo za tramvaj, malo je opasno ali policija ne reaguje, tako da znate ;) Bez obzira sto imamo svjetlo naprijed, zazad, macje oci, bukvalno \"sljastimo\", a ono stoka pa stoka, autom skrece prema nama, ne gledajuci da smo mozda i mi prisutni u saobracaju, a ova guzva jos bolje, do Vjecnice i opet do BBI sve glavnom ulicom izmedju auta, naravno uz veliku opreznost.....
Puna podrska projektu. Samo naprijed, i treba nam zraka.
pa 10 min je i pjehe
Ja bih isao svaki dan na posao bicikom, jednostavno nemam ideje gdje ga \"parkirati\".... prvo rijesiti taj problem pa onda graditi ifrastrukturu.
Prvo naucite jednom za svagda da NIJE Marindvor VEC Marijindvor.