Gost komentator
0
Od izbora dva putića
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tekst je odlican. Darko samo naprjed, bez aktivnih ljudi koji ukazuju na sustinu ovdje nema nade. A ovi ljubomorni lajavci kad se predstave nek se jave. Sve najbolje.
Ne seri, Darko!
selam brate, dobro ti stoji brada a i kosa, sve po sunnetu. samo, sta ovo pricaju o derpeluku? nisu ti ga valjda progurali u tapacirung? mojne ba, cast ti je najpreca!
o\'klen ti naslov?
Stvarno ovaj lik mi se gadi. Prije svega sto je propali student ETF-a i sada kao on ima rjesenje i zna sta treba raditi..... Ovo je nevidjeno da nam nepismen covjek soli pamet....Samo moze u Bosni, govori o neradu a on je najveci lopov uzima pare a ne radi nista....
zgodan naslov originalno
Brki nema veze sa SDP-om, koliko puta ti treba ponavljati. Brki se namjerio uhljebiti u vlasti preko Bajica i Tanovica, racunajuci da ce ti cirkusanti pomesti sve pred sobom. Uostalom, to su i ova dvojica najavljivala, Brkija su isticali kao dzokera, zajedno sa onim bilmezom Pedjicom, a kampanju su bazirali napadima na SDP. Brki se rijetko preracuna, li se preracunao kada je presao se priklonio UG Nasa stranka, no kadrovik Brki uvijek ima rezervnu soluciju. Sto se novca tice, on dolazi iz medjunarodnih izvora, nerijetko i posredstvom ambasada.
brki je desna ruka SDP-a! kao što je to i FTV! Bošnjačke nacionalne stranke su prvi put na ovim izborima doživjela katastrofu kreiranu više preko FTV-a i NVO-a nego u izbornom štabu SDP-a. provjerom finansijskih tokova u NVO-ima poražena politička elita, koja za takav poduhvat ima kapacitet, na taj način bi otupila pritisak medijske hajke i fabrikovanih naručenih istraživanja NVO-a! više o demokratskoj borbi crvenog šefa za jednakost i za čovjeka možete pogledati na: http://www.youtube.com/watch?v=tFa8S5KsYmY&feature=player_embedded
Mrki Brki trosi ljude oko sebe nemilosrdnije nego Mile Laktasenko.
Ne dovodite u vezu ove kvislinge sa bilo kojom politickom partijom. Oni rade za svoj dzep i interese nekih stranih faktora koji su pruzili pipke na ovu zemlju.
Koliko mi je poznato na to pitanje je Lagumdžija jedne prilike odgovarao na\"60 minuta\"a dali se dovoljno to pitanje exponira,to neznam,neki žele više neki manje.Nebitno uskoro je to pitanje pred državnim sudom pa htjeli ne htjeli morat će o tome pričati.
Ja sam brko,ja sam spas, Uvijek radim samo najbolje za vas. Ja sam brko,imam dara, talentovan sam za uzimanje para.
a ko si ti debeli lojavi anonimusu da pišeš kolumne aa?? ko tebe finansira??
sta je to ovaj ublehas postigao u zivotu da nam soli pamet? od lopovskih stranaka u koje ubrajam i SDP gori su samo ovi takozvani NVO lesinari.
pionir...bas je pionir po godinama!