Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Od države ni marke za obroke narodnih kuhinja\" ma je li moguce
smilovat će se dragi Bog i jednog dana, akobogda, u ovom redu viđeni će biti članovi porodica izetbegović, bičakčić, silajdžić, cerić, ganić, zukić, retardiranih halilovića. četnici i ustaše svi odreda. uvijek su i bili bijednici, sve dok vrhovni komadant nije napravio državu koja počiva na pljački radničke klase i reketiranju i prjetnjama silovanjem djece, na što se ponosi hadžijska bošnjačka elita. bog je predobrodušan čim dopušta da ovakav šljam kruži oko Kabe.
AL\' SE KRKA... NEGO ŠTA ! Idemo u Europu...u NATO pakt ! Amerika je naš saveznik...ONA NAM POMAŽE ! Još kad dođe OBAMA.....ojojoj.. SREĆI NEĆE BITI KRAJA....a narodnih kuhinja će biti na svakom uglu iliti kantunu što kažu Dlmatinci.