Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni ce samo pomagati revizorima da izbacuju ljude (doslovno) kad nemaju kartu, a na prvi belaj ce pobjeci...
Ja sam vidio tramvaj kako leti i to pola tramvaja leti iznad Mojmila. Ima li još vidilaca?
Ja sam vidio tramvaj kako leti i to pola tramvaja leti iznad Mojmila. Ima li još vidilaca?
\"a imace zadatak da u slucaju potrebe stite gradjane,korisnike javnog saobracaja,osoblje i vozila\".ma bas tako,prije ce biti da su tu da stite krezave,agresivne revizore,sto ce se papci(revizori )jos vise uzdici,jebo im ja mater!!!!!
Ovo sa zastitarima mi je bezveze... treba lijeciti uzrok a ne posljedicu... najbrojniji i najaktivniji kriminalci u Sarajevu su maloljetnici.. treba mijenjati zakone prema kojima se maloljetnicima za više od jednog prekršaja ili kriminalnog djela moze suditi kao odraslim osobama, pogotovu kada je riječ o osobama od 15-18 godina.. a da ne govorimo da je hitno potreban dom za maloljetnike. Nikakvi povremeni zastitari u ponekom tramvaju nas ne mogu spasiti od tih delikvenata.
Valjda ce biti tri zastitara po tramvaju koji ce odmah biti i reva. Pa ne bi bilo logicno da su oni sve vrijeme u tramvaju i jos da reva hoda, skontajte malo...ccc..
neznam koliko je ovo dobra ideja i kako ce se ljudi snalazit kad se nadju u tramvaju punom divljaka!?!?
pa to su NINJA REVIZORI....
ja opet nikad necu kartu kupiti, jer dok ovakvi seljaci koji su dosli sa brda rade u mom gradu nema sanse da im dam ni feninga za kartu.Seljaci mrs na sela
e samo da mi je znati ko li placa te likove...zamisli kad u tramvaj udje lik koji je sekurciti negje drugo...ko li ce njega natjerati da plati bilo sta...
zesca glupost. ovo nisu zastitari nego bivsi revizori. kada ih vidite shvatit ce te.
ali dragi moji sugrađani.. vasa majka se potrudila da vam osigura sigurnu voznju od tacke A do tacke B. Opet cete reci da vam nevaljam.. Ja kao majka ovog grada suosjecam se sa svakodnevnim problemima nesigurnosti građana, posebno u javnim gradskim prevozima. Pricala sam sa tajkom i on se slozio da zajedno ucinimo grad sigurnijim. pozdravlja vas vasa majka
ovoj zemlji svak ima svoju vjeru, naciju i policiju. Pa evo sad i GRAS...
ma daj te kakvi zastitari to su obicni revizori(papci) u drugi odjelima koji ce sada prosipati silu sa ostalim revizorima(papcima)
E jebo ti ovu slobodu kad nemozes slobodno se vozati u tramvaju, e kakav je vakat dosao da moraju zastitari biti u gradskom saobracaju,tek se sad vidi sigurnosna situacia ,eh za titina vremena si mogao u parku da spavas a da te niko nedira i da ti netrebaju zastitari ,a sad u ova vremena nekih nasih politicara nesmijes ni u tramvaju se vozati a da ti neko ne zabije noz u ledja e tesko nama s nama ovakima.