Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Redovne platise, koje ne dugujete za gas, a oni vam iskljuce gas. Ako se nebudete bunili i podnjeli tuzbe, treba nam onda da se ovo sve desava u drzavi jer smo svi onda velike ovce i nista neradimo da zastitimo svoje.
neka isključe plin imamo struju .mi bogati hidropotencijalom a uvozimo ruski plin koji je svake godine skuplji i skuplji.trebamo ubrzati igradnju hidrocentrala i vjetroparkova i solarnih elektrana.a plin možemo sami praviti bioplin.
Dug je zao drug. Nema bato, sve je ovo već propalo. Samo se vrti po nekoj inerciji, a i MMF ubacuje dozu para s' vremena na vrijeme. Cijena grijanja bi trebala biti duplo veća da se ovo vrati na normalnu stazu. Ili da uposlenici BH Gasa i Toplana rade za 200 KM. Al pošto neće niko da radi za 200 KM, onda će ići kredit na kradit. Dug na dug.
Slažem se da je sve propalo, ali se ne slažem da bi cijena grijanja trebala biti duplo veća. Treba mi jedna i pol mjesečna plata za godišnje troškove grijanja. Još pola mjeseca najmanje trebam raditi samo za troškove vode. Pa za sve ostalo!? Ko pećinski čovjek cijeli dan se borim za stan i hranu. Sad će se početi javljati oni dežurni što kažu da je centralno grijanje luskuz i da se trebamo vratiti ćumuru.
@ulli Sve si ti u pravu. Al vidiš da sve tone iz dana u dan više i više. Na kraju će se grijanje utrostručit radi kamata koje se povećavaju. Bolje odsijeći nogu, nego umrijeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako ga danas zatvore, bacam šporet sa balkona....
Neka je .... sad trebamo svi na ulice da HIM je.bemo majku korumpiranu ... od bakira , zlatka , fahre kepeca , nikšića pa na dole ... svima
Sta zna istocnjak, hercegovac, i sandzaklija, sta je gas..i da se to treba platit!