Dimitris Kourkoulas
0
"Od BiH smo očekivali više"
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan od najvecih neprijatelja drzav Bosne i Hercegovine a jedan od najvecih prijatlja genocidnoj tvorevini i fasistickoj srbiji!krst krst spasava pa bio ON krvav ko cijela zemaljska kugla,naravno to se odnosi na krvolocne srbe!Bolesna nacija zarazena mrznjom opasna za normalne ljude i okolinu! BiH4EVER!
S mr ad koji se siri od ovog g a d a, isti je s mr ad kao i kod svakog EU birokrate.
laden, loading,
potkreso sam pantule, i pustio bradu, kao abu Pipo, mene sad znadu BIH4EVER
Ustani Druze Tito, pobij i protjeraj imperijalisticke zlotvore i njihove sluge, domace izdajnike koji plaze i ruju po ovoj zemlji! Sjeme im zatri, za trag da im se ne zna!
A šta ste očekivali? Nema zemlje na svijetu, pa tako ni vaše, koja bi mogla normalno funkcionisati sa ovakvim državnim uređenjem kakvog ima BiH, a kojeg ste upravo vi kreirali. Zato gospodo licemjerna, ne jedite go.vna i idite u ku.rac krasni i vi i vaša Evropa!
Problem BiH je što nema jednog političara nacionalistu i unitaristu koji bi smio promijeniti Ustav i uvesti građansku državu, uhvatiti se u koštac sa korupcijom u probosanskim krugovima (odnosno \"probosanskim\") i za razne šaljivdžije koje mrze BiH a plaćeni su iz budžeta, uvesti Zakletvu o lojalnosti i naravno obustaviti plate istima ako nastave sa praksom navijanja protiv BiH i sl. A onda Međunarodnoj zajednici smanjiti ovlaštenja odnosno neka ukinuti.
MA J E B O BIH