Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se ko je kriv za ovo. Ekonomska kriza nije kriva za ovo.
Joj sto volim kad je sve skuplje :D :D :D Pemzija mi velikih 300KM,jos malo pa necu moci ni hljeb kupovat mjesecno,ali nema veze mozda se moze bez hljeba! Ganjam Africku dijetu xD Moram glasat ponovo za iste,MOZDA MI POSKUPI JOS ! hura
BITNO JE DA ONI NISU GLADNI I DA SU POVECALI SEBI PLATE... UZAS
bas me zanima ko li nas je doveo do ovoga??? 100% gladni ljudi ???? samo se nadam da cemo se opametiti i necemo glasati za postojecu vlast!!!
I ko je kriv?? Zna se,naši nesposobnjakovići na vlasti!
\"Ekonomski stručnjaci upozoravaju da se građani moraju navići da je prošlo vrijeme kada se hrana mogla jeftino kupiti.\" Za BH uslove i vecinu gradjana, hrana vec odavno nije jeftina. Ova recenica je vise nego apsurdna!
NAROD ZNA
@Cpbo.PC ..pa jadan ti po cijele dane provodis ovdje. Uvidjas li da si bolestan od mrznje i da trebas na lijecenje. Jadnice idi trazi sta zensko, izadji u grad, pokusaj zivjeti normalno, znam da je tesko za takve kao ti ali bar pokusaj...\'ajde!!
POCRKAJTE ISLAMSKO TERORISTICKI GADOVI
opet cemo mi na maslacak jesti ali bitno je da se glasa za SDA, SBiH i ostale nacionaliste
bezobrazluk, nek mi plata automatski skoci ,pa nije problem onda ,( ali nisam ja te srece kao nasi politicari da mi plata skace proporcionalno sveopstem poskupljenju )...