Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
30% opančara na privremenom boravku u BiH.
Zivjela BIH. Nek Albanci cute i cekaju. Ocekivati od Bosnjaka nista netrebaju. Preca mi je jedna i jedina nego Kosovo, kao sto je to i tim 10000 Albanaca.
Srbija u NATO, priznanje Kosova, referendum u Sandzaku
Trebali su u iStočnom napraviti prijem pa nek se s njima dogovaraju oko priznanja, nama je ionako svejedno.
Znas, Bosnjace, nije davno bilo, Sveg\' mi svijeta, nema petn\'est ljeta, Kad u nasoj Bosni ponosnoj I junackoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do brodskih vrata Nije bilo Srba ni Hrvata, A danas se kroza svoje hire Oba stranca ko u svome sire. Oba su nas gosta saletila Da nam otmu najsv\'jetlije blago, Nase ime ponosno I drago.
AKO BOG DA I SRBIJA I BOSNA CE PRIZNATI KOSOVO.SRBIJA TO HOCE ALI IDE NA SPORIJI KORAK KAO NEKAD SA HRVATSKOM,I TADAN SRBIJA NIJE HTIJELA ALI POSLE 9 GOD PRIZNALA HRVATSKU,A KOSOVO CE PRIJE AKO BOOG DA.NI JEDNA ZEMLJA NE MOZE UCI U EUROPU BEZ PRIZNAVANJE KOSOVA.
BiH u ovIm granicama nikada nece priznati Kosovo...cak i kada ga Srbija prizna BiH ga ni tada nece moci priznati...to je jedina istina
Ma Kosovo je priznato davno samo sto jos nismo objavili:)
dragi KOSOVARI mi smo vas davno priznali samo sto ovi nasi genocidasi to ne priznaju i koce to da se formalno jos uradi kao sto i koce ostale reforme u BiH ali i njihovo vrijeme otkucaje samo SABURA sve ce doci na svoje mjesto izgubit ce oni sve samo SABURA
ovo sto se srbi predstavljaju ko bosnjaci ili muslimani i pisu protiv kosovara i albanaca je smjesno i zalosno, puknite od muke srbi, kosovo je isto kao i bosna i hercegovina nezavisna i suverena drzava SRBE NA VRBE
Sto se mene tice i sto se tice RBIH vi ste prihvaceni!A na ostale nemojte obracati paznju jer su totalno nebitni! Kosovo RepubLik !
AKADEMIK ti si maloumnopsihonerni bolesnik,smrdljivo u.sr.an.o go.v.no,bez truna kulture.tesko se tebi prokletnice neotesani...
Nek vas priznaju, priznat cemo vas i mi cim i vi priznate nas u RS-oj. Pozz
@akademik .........znaci turcin?
sad cu ja vas muslimane da obrazujem po pitanju Kosova. naime ovde gde radim u nemacka imam dosta prijatelji srbe ali i nekoliko Nemci. Jedan nemac Karl Hajnc je moj poslovodja ovde na autobuka stanici u Minhen gde radim na civiluk za kaputi i putna torba. neki dan smo malo vise popili jagermajster i kaze Karl Hajnc dodji kod mene u stan da slusamo ploce imam prva dva albumi Belo Dugme na vinil. I tako smo slusali muziku i pijuckali po malo i onda me Karl Hajnc iznenad poljubio. Nisam mogao odoleti njegovoj muskosti. uzvratijo sam poljubac, dok su nam se jezici isprepletali osetih njegovu ruku na mome udu. Otkopcaj mi slic i stavi ga u usta rece mi karl hajnc. bez razmisljanja sam poceo dudlati njegovu germansku qurrccinu. Lepo sam se osecao. Nakon par trenutak osetih kako me topli mlaz sprica po grlu. Karl Hajnc je glasno stenjao. Svrsio mi je u usta. Dok smo se zakopcavali Karl hajnc mi rece NAJVISE volim srbe yebavat jer ste najvece pedercine. sad ne znam sta da radim?