Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spomenuli ste sto puta u textu "obustava saobraćaja" ali ne i razlog okupljanja? Ne kontam!
Hahah, @VIPLA, PA KAZALI SU "ZBOG OKUPLJANJA GRAĐANA"
Halo ba redakcijo objevite šta je cilj skupa i ko ga je zakazao???znate sve ali krijete da možda nebi došlo eventualno dosta demostranata??ako ste nezavisi imajte muda pa objavite cilj ,,ko ga je zakazao i šta se dešava. pa pobogu zato i postojite,
Sta ima obustava nema 10 protestanata i 15 policajaca
kako to obustava saobracaja zbog okupljanja gradjana, a u vezi cega?? znate vi to dobro samo preskacete.
Par dana pred izbore blokiraju ulice. Šćepo fakat ne odustaje.
...pozdravni kazačok ruskih kozaka :)
...jes, kažu, finalna točka se zove "neva" :)
Novi izrežirani državni udar kao 7. Feb. Ista plaćena skupina. Ne nasjedajte na te stvari jer su izbori u nedjelju 12. Oktobra i ako zelite nesto promjeniti izadjite na izbore i na taj nacin promjenite.
Sad izletih s posla do predsjedništva znači skup se zove hahahahahahahah saobračaj normalno radi
Razlog okupljanja - Fahrudin Radoncic, pokusaj II.
I jel počeo skup?????????????? objavite
Moram samo reći da je Velika Kladuša bila i ostala nepokoreni grad. Živjela nezavisna i suverena Republika Zapadna Bosna i predsjednik Fikret Abdić.
Ma kakva obustava, bit ce vise novinara neg ovih sto se bune :)
Hoće li biti opet paljevina, razbijanja stakla itd, ako hoće da idem navijati hahahahaha
Nemoj Boga ti paljevine, tek su renovirali i to od donacije. Da ne bi paljevine, ne bi bilo ni donacije. :))))) Koliki li je kusur bio? :)))))
ZAŠTO LAŽU JAVNOST???!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ustajte vi zemaljsko roblje, vi sužnji koje mori glad. Već grmi razum u svom letu, čas je krajnji došao sad. Nek sve trulo padne u grob tamni i nek se diže roblje sve, Svijet nov izgradit ćemo sami, tko bješe ništa bit će sve. USTAJ NARODE- REVOLUCIJA JE JEDINI SPAS !
skup sbb-a, hoće li Fahro doći? Neka pošalje onog Ustamujića, sa onom glavom neće im trebati barikade.