Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo najstariji evropljani samo smo se izgubili negdje al fala dragom Allahu pa smo se ponovo nasli i dobro je. Malo smo drukciji al bicemo jos drukciji kad nas Tunjo izmisli jos prica i kad Semir pronadje jedno klinasto pismo.
Meni rekli da je alfabet grcki a ja se zalio didi i on kaze lazu sine to sve zlocinacki servi to smo mi autohtoni bosnijaki izmislili i pisali i pisali i pisali i tako smo sve napisali al samo smo izgubili sve i taj alfabet i knjige i bibliju i sve smo pogubili i crkvu smo negdje zaturili i stecke sve dosli neki i napisali poslije nas a mi onda kazemo mi smo i tacka.
Sapuna nani nije falilo, masalah i ostalo i za snahe i mlade i sve i tacka!!!
Drugo dido bijo slabijeg pamcenja pa je zavrsio gadno dobijo kolac u gu.zicu a bar je nana imala sapuna pa kako god.
I kad je dido siso s konjskog repa onda kaze nana da ga okupa onim sapunom sto je dobila od onog u caksirama sto se treskaju kad hoda a kad ih skine isti ko i dido samo malo siri na vrhu, i nana natjera didu da i on isto napravi i tako srecno zivjese do kraja zivota
Dido u mene nikako nije mogo skontat nista al kad su ga konju na rep sve napamet pjevo i sto zna i sto ne zna i tako biblijoteka na konjskom repu je nasa tekovina a one kjafirske u evropi to ja ni cuo nisam ni sad da tako se lako procita knjiga i tacka
Jedino sto te biblijoteke se sastoje od jedne knjige u nekolko primjeraka a i sta ce nam vise kad nismo znali citat a pogotovu ona slova pa jos sdesna ulijevo kaze moj dido da mu se sve zamantalo u glavi od nekih krivih slova i naopacke, aman zaman
Dok su oni zivjeli po stalama mi smo imali sapuna donijo nam fatih sabljas i biblijoteke nam pravijo i tacka i mi citali citali citali...a ti @BiH sto si biblijoteke i sapun izbacijo i nisi nikakakv patrijota i tacka!
Idem odmah da skocim sa zgrade i tacka!!! I popis odobrise i Haris ce U beograd i komsic vec bijo tamo i sve a samo sam njima vjerovo i njihovoj koaliciji i tacka!!!
ispada da bosnjama treba crtati i to par godina i na kraju opet moraju, samo zahebavaju. Tesko onom ko mora izlaziti na kraj sa svim tim, obicna stvar a oni zapeli ko sivonje!!!
@Tvrtko SVE NAJGLAVNIJE INSTITUCIJE SU BAZIRANE U GENOCITET TVOREVINI TAKO CE ONA MANIPULISAT U DIRIGOVAT KAKO HOCE BOSNOM I HERCEGOVINOM!! \"DIREKCIJA I GLAVNO SJEDISTE IZDAVANJA DOKUMENATA I PASOSA \" IDDEEAA\" SE NALAZI U BANJA LUCI? KO JE TO DOPUSTIO? U GNIJEZDU GENOCIDASA, ONIH KOJI SU ETNICKI OCISTILI BOSNJAKE I HRVATE, NJIMA JE DATO PREKO OHR-A, SPIRICA I TIHICA DA ONI DRZE GLAVNU ARHIVU I RUKOVODE DOKUMENTIMA I IDENTITETIMA BOSNOHERCEGOVACKIH GRADJANA? PA ZNATE LI STA TO ZNACI??? ZNACI DA CE ONI SUTRA ODLUCIVAT KO CE IMAT PASOS BIH-E I KO CE IMAT PRAVO DA GA TRAZI?! TO JE CRNO NA BIJELO JOS JEDNO CMENTIRANJE BETONIRANJE GENOCITET TVOREVINE UZ POMOC OHR-A!!! SVE DRZAVNE I ADMINISTRATIVNE USTANOVE GENOCIDASI SRBI SU UZELI U SVOJE RUKE UZ POMOC OHR-A , PIC-A, SPIRICA, DOKAZ JE DA JE SIPA U \"ISTOCNOM SARAJEVU\" A NE U CENTRU SARAJEVA!!! SIPu, OHR, TUZILASTVO BIh-E, MUP (POLICIJU) , KOORDINACIJSKI TIM ZA ULAZAK U NATO ( ANA TRISIC BABIC) ITD, DRZE GENOCIDASi!
HARISE AKO STAVIS NOGU U GRADU GDJE SE RA.TNI Z.LOCINAC R.ATKO M.LADIC S.LOBODNO SETA TI BI P.OGAZIO I P.OSRO VISE STOTINA HILJADA B.OSNJACKIH C.IVILA?! AKO ODES TAMO NEMOJ SE VISE NI VRACAT!!! TI I TVOJA FAMILIJA BI BILI NAJVECE IZDAJICE BOSNE I HERCEGOVINE KO I SVIH ZR.TAVA SRBIJE??? STA TI JE KO TI JE ISPRO MOZAK JADNICE??? ZAR CES DOZVOLIT DA SRBIJA NAPOKON RAZBIJE I TOTALNO UNISTI BOSNU I HERCEGOVINU!! BOSNOHERCEGOVCI GRADJANSKI FRONT! REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE!!! BOLJE NE IMAT UKINUITE VIZE EU-E BIH-I NEGO IZGUBIT POLA DRZAVE I PRAVDU I ISTINU!!! ZBOG INTERESA FASISTICKE SRBIJE I TURSKE NECE BIH-A PLATIT VISE!!! NISU TURKE U.BIJALI TRI IPO GODINE U BOSNI I HERCEGOVINE VEC BOSNJAKE I HRVATE!!!
TREBA DOCI DO DOGOVORA DA SE UKINE GENOCIDNA TVOREVINA PRIJE POPISA STANOVNISTVA KO I ENTITETSKO GLASANJE!!! POPIS= UKIDANJE GENOCITET TVOREVINE! TO BI BIO KRAJ DRZAVE BIH-E A CIMENTIRANJE I LEGALIZACIJA ETNICKIH CISCENJA, GENOCIDA, MASIVNIH GROBNICA, PROTJREIVANJA POPULACIJE BOSNJAKA A I HRVATA IZ GENOCITET TVOREVINI!!! NE DAJTE BOSNOHERCEGOVCI DA VAM TIHIC , SPIRIC, ANA TRISIC BABIC, TADIC, JEREMIC, COSIC, SESELJ, KRAJISNIK, PLAVSIC, RADMANOVIC, KRSMANOVIC, CAVIC, KOSTUNICA, NIKOLIC, KARADZIC, ITD UNISTE DRZAVU BIH-U ZEMLJU VASIH PRADJEDOVA!!!! NEMA VISE ENTITISKIH DIKTATORSKIH MANIPULISANJA I TERORE A VI INCKO CETE ODGOVARAT ZA MITO I KORUPCIJU KOJU PRIMATE OD MILORADA DODIKA!!!(ODOBRAVANJE USVAJANJA REFERENDUMA U GENOCIDNOJ TVOREVINI)! NEMA PODJELE DRZAVNE IMOVINE KO I VOJNE IMOVINE PO ENTITETIMA I UNISTAVANJE ORUZJA I TENKOVA DOK GENOCIDNA TVOREVINA POSTOJI!!! ANA TRISIC BABIC LOMI, RUSI, UNISTAVA DRZAVU PO NAREDBI SPIRICA, TIHICA,COSICA I TADICA!!!!
Kako mislis sveden na manjinu, kad bosnjaka-muslimana nikada nije bilo vise nego danas?? To je jedini narod na kontinentu (pored albanaca, turci su vecim djelom u aziji) koji biljezi pozitivan prirodni prirastaj bez imigranata. Osim toga masovno su dali dokumente srbijancima-muslimanima (sandzaklijama). Jedini narod u bih koji je samo odseljavao su hrvati.
\"Dijaspora\" su protjerani Bosanci i Hercegovci vecinom Bosnjaci. Ako se oni ne bi popisali kao izvorno stanovnistvo dobila bi se totalno kriva etnicka slika drzave. Srbi protjerani iz Krajine bili bi popisani. Pa to je van svake pameti. Plus da baza podataka bude u Lukavici?! Bosnjaci ne smiju na ovo nikad pristati! Srbi nisu pristati na zajednicku policiju pa se nista nije dogodlo. Ako Bosnjaci ne pristanu na popis nece se nista dogoditi. Fakticki daleko najbrojniji i temeljni narod bio bi kako genocidom tako administrativnim manipulacijama sveden na manjinu. To ne moze!