Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta sad, treba onom drotu na cesti ili kameri objasniti kako ga molimo za malo razumjevanja jer moramo tim istim neregistrovanim autom ici na posao donjeti djetetu da jede? Kako da ne. Mrs!
Dobijes kaznu odes na sud i tjt
Samo trazite sudsko odlucivanje ako vozite bez registracije a cekate obrazce, ako ce kaznjavati, neka plate, kratko i jasno a vi vozaci dokaze imate 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A đe razumjevanje kad ja nemam šestu rezerve sijalicu, i nisam nalijepio stiker.
Zakonski ga moras nalijepiti, smiju te kazniti radi toga.
Ja neznam da li mi je ikad iko pogledao taj stiker, koja ubleha
Građani mole MUP za razumijevanje! Kad pukne tikva bice viša sila.
pa napišite zahtejev za smjenu direktora te agencije, ne može neki seljak u banja luci da nije obezbjedio sve što treba.
Nego, kada će biti novi dizajn registracija (jedna plastika umjesto novina)? Mi još uvijeku srednjem vijeku.
Viša sila je neka prirodna pojava, katastrofa: poplava, požar, zemljotres. To što niste na vrijeme skontali da treba novih obrazaca je ljudski faktor.
visa sila ili vase debilstvo i nesposobnost!?!?!??!?!
bolje da sam se u Africi rodio
Vrhunac javašluka,nesposobnosti i neznanja.Niste vi ni za stoku čuvati.Od policajca do ministra.
Pa onda produžite rok postojećim jer nije do vozača, kamere zanemarite koje snime neregistrovano pa će biti razumjevanja za vaše zajebancije
Viša sila? Pa valjda se zna koliko se očekuje obnova registracija i prvih registracija. To se zove loša organizacija odnosno nesposobnost. Otmu nam pare za 365 dana a ne možeš voziti. Neka vrate pare i daju naknadu za rent a car. Da ima poštenja bilo bi tako
nije visa sila nego javasluk i krkanluk u ovoj poganoj drzavi
Iskljucite uredjaje pored kamera koji detektuju neregistovana vozila.
Molimo mi policajce da vi imate razumjevanje za vizače bez dokumenata!
To nema nigdje na kugli zemaljskoj , ali bas nigdje .
Sa obzirom da sve ide preko IDEE, nisam iznenađen što NEMA dokumenata? Ali isto tako, za nauk svima, možete na vrijeme, tj kad uđete u zadnji mjesec registracije završiti SVE i predati dokumente za PRODUŽENJE( registracija se uvezuje sa datumom ISTICANJA na saobraćajnoj), onda nek vrše provjeru oni koji Vas zaustave, a kamere se NEĆE aktivirati jer u sistemu ste još registrovani?
Još nisu?! Bože sačuvaj…