Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok je vjere i teškog primitivluka, biće i krvi i ratova ovdje.
http://www.youtube.com/watch?v=lWqyyoEEnIY
samo budale i nepopravljivi optimisti mogu da se icemu lijepom nadaju na ovim prostorima.
Sve su vam nade sahranili Zlobo, Franjo, Aljo, Kučan... Rašo, Pepi, Zulfikar... SDA, SDS, HDZ... seljačko-građanska prljava krmad koji ste, ubjedljivom većinom, rasturili SFRJ u novembru 1990, glasavši za pomenutu satansku bandu! I vaša će djeca još mnoga desetljeća škrgutat zubima, i proklinjat vas, šta ste uradili sa onakvom zemljom!
''U Bosni ce biti bolje, moj sokole, treba samo imat volje, da se vole, da se vole Srbin Hrvat, brata brat, za Bosnjaka nek bude, da polude, od svih zala i pakosti, i Aljine BiH gluposti.''
Kad se pocnu pravit firme i kad bude posla za ove nase gradane tek onda cemo krenuti naprijed
Alija prodo srebrenicu http://www.youtube.com/watch?v=1u_2238JSXA
nema ovdje dobra ni za milion godina...
Ljudi ima li ko da mi posudi 100KM da mogu i ja sutra gdje slavit novu godinu...vracam cim budem imao,svijumi
Ja se nadam da cu 2013.godine napokon imati momka. Ubi me ova samoca, ako mi ona ne dodje glave, nece nista drugo, inace sam dobrog zdravlja i raspolozenja. :P Yours sincerely Forever alone :'(
nada zadnja umire
Bice onako kako mi sami sebi uredimo, KOLIKO JE U NASOJ MOCI. Kad se vecina uhvati pola, motike, I TO JE ZA LJUDE, toliko zemlje je neobradeno a svi nesko kukaju. COVJEK NE NAJRAHATNIJI KAD STALNO NESTO RADI, nema vremena da misli na sve ove pojave u drustvu koje su uglavnom ruzne!!!
A, sta kazu seljaci? Jesu li oni optimisticniji?
Optimizam ? Pa postoji li ta riječ, uopšte u našem riječniku ?