Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otpadose mi noge ye.b.o ih GRAS.
EVO GA RASPUST
jel bio ko na faxu, provjerio iz prve ruke da nastavim spavat
ma samo pusite travu
Na pijacu kada podjem ja Plase me GRASOVA vozila Neima djela sto ne otpada Neima dana bez udesa Tuzna je moja sudbina Vracam se praznih cekera Al strasi me huda istina Iz GRASA se niko ne vraca Ne trebaju nama cakije Kad u talu su GRAS i Bakije Hoce to kad vozaju Sandzaklije!
idite kamilama turci.
SUBOTA U ŠKOLU, MA SAVRŠENO!
pa jel sad idemo ili ne idemo jer ce gras proraditi pozz
Svaka cast Emire! GRASS je unistila prosla vlast i menadzment, i sad ih valja spasavati!
nama školu obustave ,gras prekine sa štrajkom,pa stvarno? :S
pi,sa.jte ovaj clanak svi u sklu sutra ahahahahahha
skole se sele u lokalne dzamije i mektebe. drzava za zelenog covjeka
obustavljeno 1 dan
ludi ste
Ovdje komentare ostavlja svakakva \"mraka\". Prvo naucite da pisete, pa onda pisite. Neshvatljivo je da neke osobe jos uvijek ne znaju da se NE uz glagole pise odvojeno i jos pocnu nesto da pametuju. Kakva gramatika i pravopis takav i GRAS. Dok smo mi ovakvi (nikakvi), nema nama buducnosti.
Sta je vama vi krivite Gras nije Gras kriv kriva je vlada jer sve pare od karti skolskih penzionerskih itd. ide vladi a vlada treba da da vecinu grasu dok ona nista Nedaje!! I sad govore nevalja autobusi nevalja ono nevalja ovo Pa kako ce valjat kad neda vlada!
Mogu samo rec\', jadan narod (ni kriv ni duzan). Preko koga ce ako nece preko ledja sirotinje, ha ja.