Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Tužilaštvo Bosne i Hercegovine donijelo je Naredbu o obustavi istrage protiv Dragana Talića, direktora zaštitarske firme Sector Security iz Banje Luke, koji je bio uhapšen u junu u okviru akcije "Sailor". " Je li ovo crnjak? :))) Naredba o obustavi istrage?! To znači da istraga nije ni okončana. Pa na osnovu čega ste ga onda hapsili i sumnjičili?
Pa mislim, stvarno..Naše Tužilaštvo je takvo, pa da je ovaj sve i tvrdio da je kriv, oni bi rekli, ne, ne, nisi..iz prostog razloga jer ako nije u pitanju korupcija u njihovim redovima, onda jeste ljenost.